sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:35

Au plantat flori zi de zi

ALDE Gorj a finalizat acţiunile din precampanie ieri când, echipele partidului au împărţit felicitări în mai multe localităţi în timp ce în altele au continuat să planteze flori. Potrivit unei postări de pe pagina ALDE Gorj, în partid vin oameni noi în fiecare zi:

„Echipă! Muncă! Strategie! Construcţie! Entuziasm!
ALDE Gorj este o forţă şi asta se vede în tot judeţul! Oamenii simt implicarea noastră şi ni se alătură în fiecare zi! ALDE Gorj este un partid deschis tuturor celor care nu mai vor să asiste resemnaţi la declinul comunităţii lor şi decid să se implice. Zecile de acţiuni făcute de echipa noastră ne-au dat prilejul să ne întâlnim cu mulţi oameni în fiecare comunitate şi am avut posibilitatea să le explicăm care este viziunea nostră pentru acest judeţ. Ne dorim o politică nouă făcută de oameni capabili să construiască. Vă aşteptăm în echipă! Sărbători fericite tuturor!”

Membri ALDE Gorj au început acţiunile de înfrumuseţare la începutul lunii aprilie şi au continuat până ieri, plantând zeci de mii de flori în tot judeţul. Liderii ALDE Gorj au îndemnat toate partidele la astfel de acţiuni, argumentând că în felul acesta judeţul s-ar transforma într-unul curat şi plin de flori.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. Toti lingaii care părăsesc prin cimitire ,spera sa prinda un oscior la ceo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.