Au pus PUNCT prieteniei. Crețan, despre Bunoaica: A TRĂDAT!


Constantin Crețan a părăsit Federația “Univers”. Nicu Bunoaica acuză că liderul Sindicatului Lignitul Oltenia se transformă în cameleon sindical.

Supărat că liderii Univers, Adrian Marciuc și Gabriel Căldărușe, nu l-au ajutat să câștige funcția de președinte executiv al federației, Crețan a decis să plece la Federația Energetica. Alături de Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia a mai plecat și Ion Dumitru, președintele Sindicatului Viitorul Nostru Minerul Oltenia. Crețan susține că va avea și o funcție de președinte al Departamentului Oltenia din cadrul federației. Conform sindicalistului, Energetica ar avea în prezent peste 1200 de oameni. Nicu Bunoaica taxează plecarea lui Constantin Crețan din Federația Univers, deși recunoaște că este omul care l-a format ca lider sindical. „Crețan a fost omul care m-a format și am mare respect pentru dânsul, nu vreau să-l atac. A fost decizia dumnealui de a pleca. Pe dânsul nu l-am făcut cameleon, dar începe să ia culorile unui cameleon. Eu rămân în Univers. Federațiile, întotdeauna, și-au apărat interesele, mai puțin interesele oamenilor, dar trebuie să ai o federație care să te reprezinte. Chiar dacă l-am criticat pe Marciuc, dar trebuie să avem transparență și comunicare”, a declarat sindicalistul de la cariera Lupoaia.

Crețan: Îmi pare rău că am investit în Bunoaica

În replică, liderul Sindicatului Lignitul Oltenia spune că Nicu Bunoaica nu a priceput niciodată ce înseamnă mișcarea sindicală. Constantin Crețan regretă că a colaborat îndeaproape cu sindicalistul de la Cariera Lupoaia. “Îmi pare rău că am investit în Bunoaica, nu a priceput niciodată ce înseamnă mișcarea sindicală. Varianta era ca noi să fim afiliați la o altă federație, dar el a trădat și a informat Federația Univers că suntem pregătiți să plecăm, iar Federația Univers a intervenit la celelalte federații să nu fim primiți în alte organizații. L-aș critica mai mult pe Sorinel Boza, dar nu pot să critic un om care a făcut performanță. Când e cazul, îl critic foarte bine. Nu am nicio relație cu domnul Boza, nu sunt salariatul dumnealui, eu sunt salariatul sindicatului”, a declarat Crețan.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Cretan este angajat la Medservmin la interventia facuta de Boza.

  2. Sind Dreptatea Rovinari

    Cretane, cum dracu sa iei tu primvice, sau vice cu 50 de membri? Sau pe CocoPauna l-ai numărat de 3000 de ori. La comisie te-ai lăudat ca ai fost cu șefu peste tot, prin Banat,… chestii, angajări si zici ca nu-ți miroase gura, ca nici usturoi nu ai mâncat… Tu l-ai trădat pe BUNOAICA, nu el pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.