Aurel BLONDEA se ÎNSOARĂ! Aleasa inimii sale cu 11 ani mai TÂNĂRĂ! Vezi imagini cu cei doi și cine vor fi NAȘII!


Cunoscutul dirijor al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Aurel Blondea în vârstă de 51 de ani, a hotărât să își refacă viața după șase ani de la moartea soției sale. Aleasa inimii sale se numește Alina Victoria are 40 de ani și este din Târgu Jiu. Alina este și ea o mare pasionată a muzicii populare, ba chiar a înregistrat o piesă în urmă cu câțiva ani.

Conform publicațiilor de pe contul personal de socializare al maestrului Aurel Blondea, nunta se apropie cu pași repezi. Cei doi au ales deja nașii pe celebrul dirijor din Republica Moldova Nicolae Botgros și soția sa, iar atmosfera va fi întreținută de Sile de la Cernica, liderul formației Extratereștrii. „Cea mai nouă horă! Horă pentru Blondea Ion Aurel la a cărui nuntă participăm cu drag și o să fie o petrecere pe cinste unde naș mare va fi maestrul Botgros” este mesajul postat de Sile de la Cernica pe contul său de Facebook.

Atât Aurel Blondea cât și Alina au postate pe conturile personale de socializare imagini în ipostaze tandre. „ Astăzi e ziua ta (dacă nu știai). Spun ăștia mult mai specialiști ca mine că femeia la 40 de ani este împlinită, Balzac a scris ,,femeia la 30 de ani”. Eu care nu sunt așa mare ,,filozof” pot să-ți spun că și peste 50 de ani o să rămâi la fel. La mulți ani ,,Aline”” este unul din mesajele postate de Aurel Blondea pe Facebook la începutul acestui an chiar în ziua în care viitoarea sa soție Alina a împlinit 40 de ani.

Video cu viitoarea soție a maestrului Aurel Blondea:

sursa video: https://www.facebook.com/proprofesionaltvtv/videos/t.100005471347147/305024469657488/?type=2&video_source=user_video_tab

Loading...

Citește și

SEXY blondă din Gorj s-a căsătorit, IERI, în mare SECRET cu iubitul milionar!

Frumoasa blondă originară din Gorj devenită cunoscută în showbiz ca „Mama Natură” a făcut ieri …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.