Aurel Medinţu (CEO), despre reconfirmarea în funcţie: Nu e nimic oficial

aurel-medintiu07

Şeful Diviziei Energetice a CE Oltenia şi membru al Directoratului, Aurel Medinţu, a declarat că reconfirmarea sa în funcţie nu a avut loc. Acesta a precizat că firma de recrutare nu a făcut încă propunerile pentru mandatele în Directorat, acest lucru fiind aşteptat după data de 15 octombrie.

Presa a vehiculat faptul că propunerile firmei de recrutare vizează trei din cei patru şefi de divizii, fiind, practic, o reconfirmare pe funcţii a trei dintre membrii Directoratului şi anume, Daniel Antonie, Ion Petroniu şi Aurel Medinţu. De asemenea, propunerile urmează să fie avizate de AGA în viitoarea şedinţă.

Mai durează

Procesul de recrutare a membrilor Directoratului CEO, conform prevederilor OG 109/2011, durează deja de mai multe luni, pentru aceste posturi şi implicit pentru funcţiile de directori de divizii, candidând profesionişti români şi străini. „Eu nu ştiu nimic de vreo reconfirmare, nu e nimic oficial. Singurul lucru pe care mi l-au comunicat cei de la firma de recrutare, după interviu, este că nu voi mai fi chemat la un alt interviu şi că propunerile pe care le vor face pentru posturile de conducere vor fi cunoscute în jurul datei de 15 octombrie”, a precizat Aurel Medinţu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.