Aurel Medințu: Suntem deschiși la negocieri, dar în parametrii bugetului

aurel-medintiu07

Săptămâna aceasta, încep negocierile între sindicatele din minerit și energie și administrația Complexului Energetic Oltenia privind actele adiționale ale Contractului Colectiv de Muncă.

Mai-marii Complexului Energetic Oltenia au așteptat aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al companiei de către ministrul Finanțelor pentru a se pune la masa discuțiilor cu sindicatele. Azi, federațiile semnatare ale CCM-ului vor primi din partea administrației Complexului Oltenia calendarul după care se vor  desfășura negocierile. „Suntem deschiși la negocieri, dar în parametrii bugetului. De săptămâna aceasta, începem discuțiile”, a declarat directorul Diviziei Energie. Aurel Medințu a precizat că administrația  Complexului Oltenia va ține cont de prevederile legale și va chema la masa negocierilor reprezentanții tuturor federațiilor semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă, inclusiv pe cei ai FNME.. „Vom chema la discuții reprezentanții tuturor organizațiilor sindicale”, a declarat directorul Diviziei Energie. Aurel Medințu și-a depus dosarul pentru un nou mandat de director al Diviziei Energie din cadrul CEO. Nu știe dacă pentru această funcție mai are sau nu contracandidați. Firma de recrutare Kienbaum va alege viitorii membrii ai Directoratului. În presa s-a speculat că pentru postul de director al Diviziei Miniere concurența e acerbă. Pe lângă actualul director Daniel Antonie, în cursă s-ar fi înscris și fostul director al SNLO, Daniel Burlan.

Loading...

Citește și

Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu PRIMARUL din Slivilești după ce, marți seara, a venit la UPU Târgu-Jiu

Sorin Bucurescu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență …

3 comentarii

  1. parametrii nu se scrie cu un singur i ?

  2. Cei mai prosti din liceu au ajuns ziaristi.

  3. Inlocuiti cu „factorii”, „deciziile”, „coordonatele” etc. Observati ceva, stimati cunoscatori ai gramaticii? Daca nu, va spun eu: sunt substantive comune, ARTICULATE!!! Ceea ce inseamna ca acele cuvinte pot primi „-i” sau „-le”, iar astea sunt articole hotarate!!! Nu mai comentati aiurea in troleibuz! Nu stiu sigur daca intuiti diferenta intra „parametri” (plural, nearticulat) si „parametrii” (plural, articulat horatat)… E la fel ca la „arbitri” si „arbitrii”. Inteles, stimati si fini cunoscatori ai gramaticii? Toti sunt comentatori in ziua de azi! :)) Sau poate toti sunt „comentatorii”? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.