Aurel Popescu, despre CONSULTĂRILE cu LIDERII PARTIDELOR, solicitate de Marcel Romanescu


Primarul Târgu-Jiului a decis să convoace la consultări cele cinci partide politice care au reprezentanți în consiliul local pe tema bugetului pe 2019.

Viceprimarul PSD al Târgu-Jiului nu este de acord cu decizia primarul liberal de a vorbi despre buget cu oamenii politici înainte de a-l analiza cu viceprimarii şi cu directorii din primărie. Aurel Popescu susţine că Marcel Romanescu nici măcar nu-i mai răspunde la telefon. “Eu aş fi vrut să discut cu domnul primar şi ca viceprimar, înainte de a discuta ca reprezentant politic, pentru că înainte de a fi membri de partid, suntem oameni responsabili şi suntem conducătorii unei instituţii. Înainte de a discuta politic, ar trebui să discutăm ca niste conducători ai primăriei, ca responsabili a tot ce se întâmplă în primăria Municipiului Târgu-Jiu. Aş fi vrut să las partea politică deoparte, pentru că aşa ne-am angajat. În momentul în care am depus un jurământ, am spus clar că lăsăm politica la uşă. Domnul primar face trimitere la faptul că va discuta cu reprezentanţii partidelor politice din consiliul local şi o să avem o întâlnire la acest nivel, dacă domnia sa îşi doreşte să discute politic acest lucru, o să discutăm. Domnul primar este cel care decide şi, ca atare, nu am nimic de comentat. O să fiu şi eu prezent la acea întâlnire şi o să văd care sunt punctele pe care doreşte să le discute cu noi domnul primar. Am văzut că am primit pe e-mail şi proiectul de buget. M-aş fi bucurat să fie toţi colegii informaţi vizavi de acest proiect, să discutăm mai mult, nu doar o jumătate de oră într-o după-amiază. Domnul primar nu discută cu mine, nici cu domnul Adrian Tudor. Nici măcar nu-mi răspunde la telefon”, a conchis Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR PSD: NU voi tura motoarele la PREZIDENȚIALE

Florinel Țuilă anunță că nu se va implica trup și suflet pentru candidatul PSD la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: