sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:20

Autoritățile din Padeș, în timp ce se toarnă centura de beton a școlii fără acoperiș: Plouă? Da, plouă! Dar ce ne pasă nouă!


Meteorologii au anunțat vreme ploioasă încă de la jumătatea acestei săptămâni în Gorj și nu s-au înșelat. Dar nu toată lumea a luat în seamă prognozele meteo, nu când campania pentru turul al doilea a alegerilor prezidențiale bate la ușă, nu când Padeșul, cu un primar PNL, a pierdut alegerile duminică, localnicii dând votul lor candidatei PSD. În atare condiții, avertizările s-au uitat și a contat doar că cetățenii au văzut că la școala, lăsată luni bune fără acoperiș, în care s-a îmbibat apa timp de luni de zile, se lucrează. Mai exact, se… betonează.

Plouă, scria joi dimineața pe pagina sa de socializare fostul viceprimar PMP de Padeș, Cristian Elena, analizând faptul că ieri, la acea oră, și pe o ploaie continuă, cu stropi mari, se turna, cu sârg, centura de beton la Școala Gimnazială din localitate.
„Nu pot să cred că Dorel este peste tot, la decizie, la proiectare, la execuție în ceea ce privește investițiile din banul public, realizate și în curs de realizare în comuna Padeș, nu pot să cred că alegerile locale au fost câștigate tot de un Dorel, însă sunt convins că postul de demnitate publică la Padeș-Gorj, a fost ocupat prin manevre specifice lui Dorel, tot de un Dorel. Lăsând gluma de-o parte, stimați cetățeni nu pot să cred cum se lucrează acum pe ploaie, de mântuiala, la aceste inveștiții, școala, podul de la Motru Sec, care, la picioarele de susținere, structura de beton nu are armatură de fier necesară, la asfalt, tot pe ploaie..”, a scris alesul local.
Constructorul nu a citit însă, cu siguranță, postarea fostului vice, că de asta a și continuat să toarne beton, pe ploaie. Autoritățile în scrimb au citit, au dat din umeri, erau la scuteală, în primărie, și au zis, cu siguranță: Plouă? Da, plouă! Dar ce ne pasă nouă!

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.