AVEM DOVADA! Primarul Romanescu L-A DAT ÎN JUDECATĂ pe senatorul Cârciumaru


Marcel Romanescu, primarul municipiului Tg-Jiu, a inițiat o acțiune în răspundere patrimonială, la Tribunalul Gorj, împotriva senatorului Florin Cârciumaru. Romanescu a emis, la finele săptămânii trecute, decizii de imputare a sumei de 3,8 milioane de lei unor salariați cu funcții de conducere din Primăria Târgu Jiu, iar pe fostul edil, care nu mai este angajat al instituției, a fost nevoit să-l acționeze în judecată pentru recuperarea sumei constatată ca prejudiciu de ANAF.


Marcel Romanescu a pus în aplicare măsurile menționate de inspectorii ANAF într-un raport de control care a relevat un prejudiciu de circa 3,8 milioane de lei la contractul încheiat, în 2010, de Primăria Tg-Jiu cu o firmă din Târgoviște pentru iluminatul ornamental de sărbători.
Verificările ANAF au fost dispuse de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu și au vizat contractul încheiat de municipalitate cu societatea Euro Audit Service, în condițiile în care, asigurarea iluminatului festiv era deja asumată, tacit, într-un acord cadru cu o valabilitate de zece ani, încheiat în 2006,cu Romlux Lighting Company SRL tot din Târgoviște.
Raportul este unul executoriu, iar contestațiile împotriva lui au fost respinse, definitiv, printr-o decizie a ANAF, așa că primarul Romanescu a emis dispoziții de impunere pentru persoanele responsabile care încă mai sunt salariați ai Primăriei Tg-Jiu și anume, directorul tehnic Marius Ionescu, directorul economic Narcisa Cristea, secretarul instituției Grigore Jianu, șeful de la Gospodărire Comunală, Ionuț Jilăveanu și șeful serviciului juridic, Constantin Răduțoiu.
Cum fostul primar Florin Cârciumaru a devenit senator, iar raporturile de muncă cu Primăria Tg-Jiu au încetat la 28 decembrie 2016, Romanescu l-a acționat în instanță, întrucât răspunde, în solidar, cu cei cinci șefi din instituție, pentru suma constatată ca fiind prejudiciu.
loading...
Loading...

Citește și

Un tren nou al CFR a staționat în Gara Târgu-Jiu! Noul mijloc de transport, de înaltă clasă

Compania de stat CFR Călători a anuntat, vineri, ca noul Mers al Trenurilor 2019-2020 va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: