sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 6:55

Avem numele prefectului de Gorj: un reșapat al fostului PDL!


PNL a cedat, în favoarea PMP, trei posturi de prefect, printre care și pe cel al județului Gorj, potrivit unor surse citate de comisarul.ro.
De altfel, de câteva zile este vehiculată această ipoteză, în ideea în care liderul PMP, Nicolae Davițoiu, i-a și găsit înlocuitor actualului prefect Cristinel Rujan și așteaptă doar ordinul primului ministru prin care acesta să fie schimbat din funcție pentru a-și impune omul la Instituția Prefectului – Județul Gorj.

Surse politice îl dau ca sigur pe Gheorghe Grigorescu, șef serviciu inspecție fiscală persoane juridice din cadrul Administrației Finanțelor Publice Tg-Jiu, în postul de prefect al județului Gorj.
”Grig” pare că este singura opțiune a președintelui PMP, Nicolae Davițoiu, pentru această funcție, în contextul în care formațiunea politică suferă la capitolul active de partid. Totuși, la PMP a ajuns, în ultima lună, Ion Rușeț, fost senator PDL, consilier al președintelui Directoratului CEO, însă partidul s-a aflat în scădere, în preferințele electoratului din Gorj, de la 5,98% la alegerile europarlamentare din luna mai a.c., la 5,22% la cele prezidențiale.
În aceste condiții, este greu de crezut că prin reșaparea unor foști PDL-iși formațiunea politică va avea de câștigat din punct de vedere al capitalului electoral.
Grigorescu a fost susținut, în trecut de PDL la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj. În noiembrie 2012, acesta a fost numit la șefia instituției, după ce Ion Cupă, fostul director, s-a suspendat din funcție pentru a-şi pregăti campania electorală.
La acea dată, Gheorghe Grigorescu era director executiv adjunct la și coordona activitatea de Control. În ultimii ani, Grigorescu a mai ocupat funcţiile de şef serviciu la Finanţele gorjene și șef adjunct al Administrației Fiscale la Activitatea pentru Contribuabili Mijlocii (APCM) Craiova.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

2 comentarii

  1. Grigorescu ar fi un foarte bun prefect . Nu poate plana asupra lui nici cea mai mica banuiala de necinste.A fost toata viata un profesionist. A, ca e mai sobru , uneori chiar dur e alta poveste. Un sef intr o institutie publica nu e actor sa zambeasca tot timpul fara motiv.

  2. Un adevărat profesionist! Un om capabil fără dubii care își merita locul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: