AVERTISMENT: Există riscul ca MINERII să OPREASCĂ din noul lucrul în CARIERELE din CEO


Dan Vîlceanu crede că nemulțumirea în CE Oltenia, dacă nu va fi redusă vârsta de pensionare, va fi atât de mare încât ar putea fi declanșate noi proteste spontane.

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, deputatul PNL spune că trebuie pusă presiune maximă pe parlamentarii PSD, pentru proiectele privind reducerea vârstei de pensionare să treacă la vot în Camera Deputaților. Dan Vîlceanu a declarat că a aflat că cele două proiecte, al său și cel al PSD, vor merge la plen cu rapoarte de respingere din partea Comisiei de Muncă din Camera Deputaților. „Miercuri, a avut loc ședința Comisiei de Muncă, în care cele două proiecte au fost respinse, de fapt, au primit raport de respingere și, practic, în acest moment, vor merge la plen cu propunerea comisiei de respingere a acestor proiecte. Urmare a demersurilor pe care le-am făcut împreună cu salariații de la CEO, celor de la PSD li s-a făcut frică și au discutat, probabil, la comisie ca aceste rapoarte să nu fie încă publicate. Ele trebuiau publicate cel târziu marți dimineață. Așa că, în acest moment, mai există o șansă, dacă se pune presiune pe parlamentarii PSD, pe cei care au, practic, majoritatea în Parlamentul României ca aceste proiecte sau măcar unul să treacă. În acest moment, rapoartele sunt redactate, sunt rapoarte de respingere a acestor proiecte, le-am văzut, am fost la comisie și le-am văzut, dar președintele comisiei a spus celor de la stafful comisiei să nu le publice încă, urmând să ia o decizie în perioada următoare. Eu mi-am făcut datoria din punct de vedere al unui parlamentar de opoziție, am depus un proiect pe care îl consider foarte bun, îi țin la curent pe salariații CEO cu ce se întâmplă și fac toate demersurile pentru ca ei să nu mai fie păcăliți, așa cum au fost până acum”, a declarat liderul PNL Gorj.

PROTESTE în CARIERE?

Dan Vîlceanu spune că minerii ar putea opri din nou lucrul în cariere, așa cum au făcut la începutul anului, dacă nu le va fi îndeplinită dorința de a fi redusă vârsta de pensionare. “Aceste proiecte au fost depuse urmare a protestelor care au avut loc la începutul anului. Și, dacă vă aduceți aminte, atunci, oamenii au oprit lucrul, solicitând prioritar această prevedere, să iasă la 53 de ani la pensie. Mă gândesc, pe cale de consecință, dacă nu vor trece, e posibil ca oamenii să oprească din nou lucrul, iar cei de la PSD, cred că sunt conștienți de acest lucru și de aceea țin la sertar cât pot de mult rapoartele de respingere astfel încât să mențină cât de cât lucrurile într-un anumit calm”, a conchis deputatul.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.