duminică , 21 octombrie 2018 - 21:36

Avizele de încadrare în condiții deosebite de muncă pentru CE Oltenia au fost prelungite cu un an!


Deputatul PSD, Mihai Weber, a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că salariații companiei energetice din Gorj vor beneficia și anul viitor de condiții deosebite de muncă. În baza acestora, angajații vor avea facilități la pensionare, echipament de lucru adecvat și mai multe zile de concediu.

„În ciuda zvonurilor și îngrijorărilor unor persoane, Guvernul PSD a reglementat situația avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite. Astfel, până la intrarea în vigoare a noii legi privind sistemul unitar de pensii publice, avizele de încadrare al căror termen de valabilitate era 31 decembrie 2018, au fost prelungite până la data de 31 decembrie 2019”, a anunțat miercuri parlamentarul PSD.
“Este un act normativ care vine în sprijinul angajaților Complexului Energetic Oltenia și face parte dintr-un demers comun al parlamentarilor de Gorj și al liderilor de sindicat”, a declarat deputatul PSD, Mihai Weber.
Beneficiarii actului normativ sunt 8000 de angajați ai CEO, foarte îngrijorați că își vor pierde condițiile de muncă, mai multe apeluri fiind făcute în acest sens, în ultimele luni, de liderii de sindicat.

loading...
Loading...

Citește și

DEMERSURI la guvern pentru DEBLOCAREA fronturilor de lucru la Cariera Jilț Nord

Mihai Weber anunță că Ministerul de Finanțe a dat aviz favorabit pentru proiectul de hotărâre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.