AVOCATĂ din Târgu Jiu cerută în CĂSĂTORIE tocmai în DUBAI! Cum a organizat IUBITUL acesteia evenimentul! Au petrecut pe un IAHT privat!


Weekendul care tocmai a trecut a fost unul special și plin de surprize pentru fiica afaceristei Simona Kovaks din Târgu Jiu pe nume Taisia Vlasie. Tânăra în vârstă de 28 de ani este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și este avocat definitiv al Baroului București. Frumoasa târgujiancă face parte din echipa SCPA Dăscălescu-Şerpe care aparține fostului magistrat Liviu Dăscălescu. În weekendul care tocmai a trecut Taisia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Gabriel Ceaușescu și el originar tot din Târgu Jiu. Cererea a fost una specială, iar imaginile au fost postate pe conturile personale de socializare ale celor doi. „Dintotdeauna am visat la această zi, dar nu mi-am imaginat că va fi așa emoțională și perfectă” a scris Taisia pe Facebook. Petrecerea de logodnă s-a desfășurat alături de familia celor doi pe un iaht privat în Dubai.

loading...
Loading...

Citește și

Sexy CIOBĂNIȚA din Gorj este ÎNSĂRCINATĂ!

Sexy ciobănița din Crasna-Gorj, fiica unuia dintre cei mai bogați fermieri din țară, se pregătește …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.