Avocați gorjeni, suspendați pentru neplata taxelor

homescuMai mulți avocați gorjeni au fost suspendați din Baroul Gorj deoarece nu și-au plătit contribuțiile lunare către UNBR, CAS și alte obligații. Avocații ar trebui să plătească minimum 325 lei pe lună, iar, dacă nu își achită aceste obligații, timp de șase luni sunt suspendați.

Avocații care au fost suspendați nu mai au voie să își reprezinte clienții în instanță. Pentru că nu și-au plătit taxele şi contribuţiile profesionale către Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), Baroul Gorj şi sistemul propriu de asigurări sociale aferente lunii septembrie, trei avocați au fost suspendați. Pe site-ul Baroului Gorj mai este publicată o listă de zece avocați suspendați. Ultimii trei suspendați sunt avocații Marian Rujan, Marcel Petricu din Novaci și Militaru Gianni. „Au fost suspendați din Baroul Gorj trei avocați, numele lor sunt Marian Rujan, Marcel Petricu și Gianni Militaru. Ei nu și-au plătit contribuțiile, a trecut mai mult de jumătate de an de când nu și le-au plătit. Eu refuz să cred că într-un an de zile nu au reușit să facă rost de bani sau că nu au avut activitate. Cred că este vorba și de rea intenție. Ca să se reînscrie în Barou, taxa este de o mie de lei și achitarea datoriilor cu penalitățile de rigoare. Suma minimă de plată este de 325 lei și cea maximă de 1.250 lei, ele sunt procentuale”, a spus Florin Homescu, decanul Baroului Gorj

.avocati-suspendati2

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. Baroul GORJ, condus de HOMESCU functionaza ILEGAL, TRIBUNALUL Gorj ar trebui sa se autosesizeze si sa rezilieze contractul incheiat cu acest barou pentru asistenta asigurata la OFICII. ALO. Baroul BOTA , mai functioneaza la Gorj, de ce nu luati legatura cu TRIbunalul pentru a asigura asistenta, Nu faceti fata la solicitari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.