duminică , 15 decembrie 2019 - 20:18

Avocatul Pecingină, DECIZIE RADICALĂ!


Gheorghe Pecingină a anunțat că Partidul Național Liberal Gorj este ultima formațiune politică în care va activa ca om politic. Pecingină nu vrea să meargă în alt partid în cazul în care nu se va regăsi PNL și este decis să renunțe la viața politică. Avocatul spune că se va concentra mai mult pe activitatea profesională în cazul în care va lua o astfel de decizie.

Ajuns în Partidul Național Liberal Gorj vara trecută, Gheorghe Pecingină nu vrea să mai activeze în alt partid. Pecingină a venit la liberali după ce nu s-a mai înțeles cu liderul ALDE Gorj, Dian Popescu și anunță că PNL este ultimul partid din care va face parte. „PNL-ul este ultimul partid în care voi activa politic. O spun cu certitudine. Deja sunt prea bătrân pentru politică. Dacă nu reușești să te afirmi până la vârsta asta nu mai are rost. Mi-am regăsit calmul aici. Am învățat să car și tava. Sunt sigur că este ultimul partid în care voi activa”, a spus Pecingină.

Nu regretă plecarea din ALDE

Gheorghe Pecingină a mai precizat că nu regretă plecarea din ALDE Gorj și consideră că a luat cea mai bună decizie la momentul respectiv. Pecingină susține că a plecat din ALDE după un conflict cu Dian Popescu, chiar dacă l-a susținut în trecut.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: