Back în business la Rovinari: Coana Mimi transformă o centrală termică într-o sală de festivități!


Maria Filip, mama primarului de Rovinari, Robert Filip, cunoscută în localitate drept ,,coana Mimi” a revenit, de scurt timp, cu putere în afaceri, în orașul pe care îl gestiona, cu mare larghețe, până la decesul fostului său soț. Dacă afacerile au fost lăsate la relanti, când la cârma primăriei s-au succedat diferiți politicieni locali, Maria Filip a prins mai mult curaj în afaceri când fiul său, Robert, a recâștigat Primăria Rovinari. Mai exact, mama primarului, conduce, din umbră, SC MADOFIL STAR SRL( firmă care, în acte, apare pe numele rubedeniei sale Leonora Filip) schimbase anul trecut destinația punctului termic din oraș într-un restaurant, prin extinderea spațiului existent, acum, este în plin proces de avizare a transformării iar a fostei centrale termice a firmei, de data aceasta, într-o mare sală de festivități.

În timp de primarul Robert Filip face să râdă orașul Rovinari, conform sloganului său de campanie din 2016, mama sa, afacerista Mimi, dezvoltă, de zor, patrimoniul SC MADOFIL STAR SRL, firma familiei, condusă până nu demult chiar de către actualul edil local. Societatea în cauză s-a adresat, de altfel, recent, la Agenția de Protecția Mediului Gorj, solicitând emiterea unui acord de mediu tocmai pentru proiectul: „ Schimbare destinație imobil din punct termic în sală festivități și extindere spațiu comercial” propus a fi amplasat în oraș Rovinari, str. Prieteniei, nr.28, judeţul Gorj.
Solicitarea în cauză arată fără dubii că afacerista Mimi, mamă de primar, nu mai este dispusă să piardă timpul, având bani de recuperat din orașul pe care îl crește fiul său.

 

Viitoarea sala de festivități a familiei Filip este situată chiar în centrul orașului Rovinari, în locul în care, prin 2015, Leonora Filip îi ceruse fostului primar să-i aprobe, pentru prima dată, doar desființarea coșului de fum a fostei centrale termice din zona Prieteniei. Până în acel an, proprietatea nu apare, de altfel, în scripte, ca fiind deținută de firma familiei Filip. Felul în care a fost achiziționată naște multe întrebări, deocamdată, fără răspuns…

Fiul face volane, mama face bani din chermeze!

Și totuși, în timp ce primarul este preocupat să-i pună pe rovinăreni la făcut volane, mama acestuia este pregătită să le pună la dispoziție salariaților respectivi, și nu numai, un spațiu adecvat, unde viitorii angajați să-și cheltuiască banii astfel câștigați. Banii s-ar cheltui, cinstit, pe nunți, botezuri ori diferite chermeze, organizate, evident, în sânul firmei MADOFIL STAR, adică în sala de festivități a coanei Mimi. Rovinărenii cu locuri de muncă asigurate de primarul Filip vor fi cu siguranță conștienți că trebuie să-i răsplătească cumva mărinimia primarului. Cum altfel dacă nu alegând viitoarea sala de festivități a mamei lui Robert Filip, adică a afaceristei Mimi. Ne gândim că așa a gândit și patronatul firmei MADOFIL STAR, adică a gândit business, când și-a făcut calculele că ar face profit din viitoarea sală de festivități…
Și dacă tot ne-a făcut primarul Robert Filip răutăcioși, preferăm să nu mai vorbim, acum, de felul în care familia sa a pus mâna pe punctul termic amintit, că de morți numai de bine. Asta, deși lumea politică din Rovinari cam pune la îndoială vorbele actualul primar care se bate cu pumnu-n piept că spațiile familiei sale ar fi fost achiziționate cu mult înainte ca tatăl său să ajungă primarul orașului.

Traian Popovici

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

6 comentarii

  1. gogu strungaru

    Poate verificati cine este proprietarul spatiului ( fosta cantina) in care a fost amenajata fabrica de volane ? Oare ce surprize-surprize pot aparea?

  2. Nea Traiane vezi bre ca matale iesti intr-o confuzie ! Leonora Filip are peste 80 de ani , este mama lu’ fostu’ primar Doru Filip , bunica lu’ actualu’ primar Robert Filip si soacra lu’ „Doamna Mimi” ! Insa ie adevarat ca octogenara Leonora Filip apare in acte ca ie patroana la firmele lu’ familia Filip ! Aranjamentu’ asta a fost facut ,cu ani in urma , de nea Doru care , ca orice afacerist care se respecta , si-a pus afacerile la adapost in caz de …Doamne Fereste !Si da , afacerile sunt conduse de ” doamna Mimi ” cu mana de fie…doamna !

  3. zorro de rovinari

    Centrala si bl A 5 au fost cumparate pe banii primariei cand sa cumparat B2.or sa le dea inapoi .

  4. …un singur lucru este legal si drept ptr toti !… taica degeaba a avut tot prost a dat coltul ! Un urechila semianalfabet ce vrei sa poata,se nasc prosti si mor tot asa,chiar daca beamveul sau altele le da ,cred ei,un echilibru…!Tot voi va puteti bucura de ceva,nesimtirea nu ajuta la satisfactie,indiferent de genul ei ! Si.inafara de miinile pe piept credeti voi ei le vor avea in ,,pozinare,,!? Nuuuuuu! Dzeu ,si multumim lui,foamea o au in git si cioc ,cioc la usa tot restul vietii! Vreti voi asa ceva !? Cu siguranta ,nu ! Prostul este si si pastreaza statul indiferent ce conduce sau are pe masa !

  5. Doamne ce prosti si fara demnitate sunt oamenii din Rovinari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.