Băiatul de 14 ani accidentat la Bumbești-Jiu, în comă indusă la un spital din Craiova! Localnicii se roagă pentru viața sa


Adolescentul din Bumbești-Jiu care, în noaptea de joi spre vineri, a fost lovit în plin de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, din oraș, se află în comă indusă la un spital din Craiova, el nefiind transportabil. Băiatul a ajuns la unitatea medicală în stare gravă, având coaste rupte și o hemoragie cerebrală, spun cunoscuți ai acestuia. Familia este alături de el, tatăl băiatului fiind angajat al UM Sadu iar mama a revenit acasă din Germania, urmare a celor întâmplate.

Un șofer, în vârstă de 50 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea, este autorul accidentului de pe DN66 care s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a victimei. Acesta nu a văzut la timp că băiatul traversa strada, deși se afla pe trecerea de pietoni, și l-a lovit din plin. Adolescentul se afla în oraș împreună cu un prieten mai mare ca el, care, din fericire, se afla mai în spate cu circa un metru pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut la intersecția spre Porceni, martorul accidentului povestind că șoferul nici măcar nu a schițat că ar frâna mașina în momentul în care i-a întâlnit pe cei doi pe zebră. „Mergeam spre un non-stop, iar eu eram mai în spatele lui Lică. El era mai spre jumătatea străzii în momentul în care a venit o mașină. Nu știu ce a făcut șoferul, mie mi s-a părut că a accelerat și l-a lovit pe prietenul meu în plin. Nu a pus nicio frână, de altfel se vede că pe asfalt nu e nicio urmă, iar pe prietenul meu l-a aruncat vreo 33 de metri, după cum au măsurat polițiștii”, a declarat imediat după cele petrecute, prietenul victimei.

Între timp, Lică era dus cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe de la Târgu Jiu, starea lui fiind una gravă, și apoi trimis la Craiova. Pacientul se luptă cu viața de atunci, având alături părinții și sora venită din străinătate pentru a fi alături de fratele ei. Tot din străinătate, de la muncă, a revenit și mama băiatului, spun localnicii din oraș, care se roagă pentru însănătoșirea acestuia.

loading...
Loading...

Citește și

Toni Greblă, numit în funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului! Cine a spus că este „cunoscut pentru problemele în justiţie”

Fostul senator Toni Greblă este, de luni, noul secretar general al Guvernului, printr-o decizie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.