Băiețel de 4 ani, batjocorit și umilit de educatoarea de la o grădiniță din Bustuchin: L-A SCRIS CU PIXUL PE FRUNTE!


Un băiețel în vârstă de 4 anișori a fost batjocorit, la finele săptămânii trecute, de educatoarea de la grădinița la care învăța. Educatoarea Ecaterina Motorga de la Grădinița Valea Pojarului din comuna Bustuchin a găsit de cuviință să-l mâzgălească cu pixul pe frunte pe copil din cauză că acesta a fost neastâmpărat.
La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj și Liceului Tehnologic Bustuchin, sub autoritatea căruia se află grădinița din Valea Pojarului, au fost declanșate verificări, iar educatoarea va trebui să dea explicații în fața comisiei de disciplină cu privire la incident.

Băiețelul de 4 ani a ajuns acasă de la grădiniță, într-una din zilele săptămânii trecute, scris pe frunte cu pixul. Potrivit spuselor copilului, cea care l-a mâzgălit pe frunte, în faţa celorlalți copii, ar fi fost chiar educatoarea sa, Ecaterina Motorga, de la grădinița din Valea Pojarului, pentru că ar fi fost neastâmpărat. Fotografiile cu micuțul au fost postate pe facebook de unchiul acestuia, însoțite de un mesaj de revoltă. ”Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tabla , cred k a spart și tabla nu mai are pe c scrie , a ajuns sa scrie pe fruntea nepotului meu , rușine Doamna Educatoare așa educați copiii !!!!”, a scris Aristică Argeșeanu.
Incidentul a stârnit reacții din cele mai dure atât pe facebook cât și în comunitatea locală, în contextul în care familia micuțului e de condiție modestă, iar copilașul a fost afectat din cauză că educatoarea l-a umilit în fața celorlalți copii.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj au declarat că va fi declanșată o anchetă, iar situația va fi analizată. ”Am avut o discuție cu conducerea instituției de învățământ și vor analiza cazul în cadrul unei anchete administrative, iar educatoarea va fi sancționată și monitorizată”, a afirmat Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al ISJ Gorj.
Irinel Spiridon, directorul Liceului Tehnologic Bustuchin, sub autoritatea căruia se află grădinița din Valea Pojarului a spus că așteaptă amănunte de la părinții copilului cu privire la incident și educatoarea va trebui să dea explicații în fața comisiei de disciplină.
”Am avut o discuție cu educatoarea Ecaterina Motorga, însă nu a recunoscut mai nimic. Aștept părinții copilului să-mi ofere amănunte pentru a-mi crea o imagine de ansamblu și dacă comisia de disciplină va considera că trebuie luate măsuri, atunci educatoarea va fi sancționată. Nu este în interesul nostru să protejăm cadre didactice care poate nu au ce căuta în învățământ. Este regretabil și inadmisibil dacă lucrurile s-au întâmplat așa”, a precizat Irinel Spiridon.

Loading...

Citește și

Tânăr din Târgu Jiu dat dispărut

La data de 26 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Un comentariu

  1. Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.