Bălășoiu, trimis la Brăila

balasoiu

– Husnicioara nu poate fi preluată de RAAN

Salariații de la cariera Berbești vor fi preluați de CET Govora, după ce cariera va trece în subordinea acestei centrale, prin divizare. Acest lucru este preconizat să se întâmple în februarie 2014. În schimb, externalizarea carierei Husnicioara nu este posibilă, a anunțat directorul general al CEO, Laurențiu Ciurel.

Husnicioara ar trebui preluată de RAAN, numai că această societate se află în insolvență: „Din păcate, cei mai loviți sunt angajații CEO de la Husnicioara. Ei au stat aproape două luni în șomaj tehnic și prin asta vor trece și în anul viitor”, a declarat Ciurel.

Responsabil la Brăila

Fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Constantin Bălășoiu, are toate șansele  să fie detașat la Termocentrala Brăila. Laurențiu Ciurel a declarat că acolo are nevoie de o persoană care cunoaște foarte bine acest sector de activitate.„Va fi responsabil de zona respectivă, fiindcă a fost director la Termoelectrica și știe zona respectivă”, a mai spus șeful CEO.7

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

3 comentarii

  1. Cum asa Dle Ciurel?Dta stii ce pregatire are Balasoiu?Economist se pare in diploma fiind ani buni Contabil Sef la Termo Craiova Isalnita,unde inregistra dupa stiinta sa cantitatiile de materiale rezultate din modernizari,retehnologizari sau reparatii,insirate pe cimpul Combinatului Chimic Craiova,fara asigurare paza,si identificare,inregistrare evidente financiar contabile,astfel ca se faceau bani cu aceste fiare,piese ce se puteau comercializa si refolosi de orice SRL,spunind Dnu Balasoiu ca el inregistreaza in evidente aceste materiale cind le vinde,cu acte!>!Pai Legea fondurilor fixe,ce cuprinde casarea,cu nr 15\1994,spune ca materialele rezultate din lucrari de modernizari,se inregistreaza in baza evaluarii,cintaririi chiar din faza de dezmembrare a instalatiei ,ce obliga a se cintari ,emite acte de gestionare legala,si nu dupa stiinta Dlui Balasoiu ce trebuia sa adune parale sa asi tina postul,si sa avanseze apoi Director General,peste mai mari specialisti!Poate asta ar fi explicatia ca si Ciurel vrea sa ai aduca ceva bani Balasoiu de pe la Braila din niscai demontari de Termocentrala !?Nu-i asa !Mai ales ca-i tara tuturor posibilitatiilor,unde dnii juristi specialisti in toate,din organele statale,aici nu se baga,ca nu au unda verde!?Pacat!Ar mai avea un dosar la activ!

  2. Locul lui balasoiu e sef de celula la jilava. Cum ramane cu cele 70000 t carbune lipsa la isalnita? Unde se vor descarca? In ce stadiu e cercetarea?

  3. Cate sute de mii de to s-au dus pe apa sambetei Costele? Cate vilute s-au constriut pe crestele muntilor si nu numai….. ???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.