Bâldea PUNE TUNURILE pe Mischie după ce PRIMARUL a apărut în conferinţa de presă a ALDE Gorj


Fostul primar din Teleşti îl face cu ou şi cu oţeţ pe actulul edil pe care l-a ajutat să obţină victoria în alegerile parţiale din 2017.

Ion Mischie a surprins, săptămâna trecută, când a venit alături de liderii ALDE Gorj la conferinţa de presă. Primarul comunei Teleşti a anunţat că nu se mai regăseşte în PSD şi că, în 2020, va candida la primărie din partea ALDE. Romulus Bâldea susţine că nu l-a surprins mutarea făcută de omul pe care l-a sprijinit să ajungă edil. Fostul primar îl acuză pe actualul de lipsă de caracter. “Pentru mine nu a fost o surpriză. Am prevăzut că va face acest pas la puţin timp după alegerile parţiale. Omul şi-a pierdut caracterul. I-a luat minţile scaunul de primar. Nu am ştiut că şi caracterul are termen de valabilitate. Nu are nemulțumiri, decât o grandomanie, faptul că s-a îndrăgostit de funcția de primar. Din păcate, nu ne-am dat seama la partid că omul s-a gândit că va merge la ALDE cu mult timp, chiar şi înainte de alegeri. Acest teatru era pregătit pentru perioada de după alegerile europarlamentare. Omul şi-a dat acum arama pe faţă. Ce frăie să ţin eu la primărie după alegeri? Nu l-am lăsat se semneze unele contracte fără acoperire. Îl vom sprijini să iasă la pensie. Consilierii locali PSD vor sprijini toate proiectele viabile pentru comunitate. Ion Mischie trebuie să-şi facă probleme în 2020. S-a transformat din om în nimic. Eu l-am promovat de 10 ani în toate funcţiile pe care le-a deţinut. Analizaţi dumneavoastră cum se numesc astfel de oameni, care, atunci când întorci spatele, te înjunghie”, a declarat Bâldea.

Mischie: Vom vedea ce va fi în 2020

Ion Mischie nu vrea să-i dea replica lui Romulus Bâldea. Primarul comunei Teleşti îi aminteşte fostului că şi el l-a ajutat să obţină în trecut postul de primar al comunei. “Nu vreau să-l atac. Vom vedea ce va fi în 2020. A uitat să spună cine l-a sprijinit atunci când a câştigat postul de primar. A fost un ajutor reciproc. Din cauza atitudinii sale nu am mai putut fi în aceeaşi barcă. A fost bine când eram executant, când nu am mai executat, nu a mai fost bine. Nu răspund la atacuri şi nu atac pe nimeni”, a conchis Mischie.

loading...
Loading...

Citește și

Weber, VEȘTI despre PROBLEMEA certificatelor de CO2 la CEO

Deputatul PSD dă asigurări că, până la data de 30 aprilie, CE Oltenia va obține …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.