Bani pentru geniile de 10! Patru elevi din Gorj au primit plicul de la Ion Ișfan


Patru elevi din județul Gorj au primit, miercuri, stimulente financiare după ce au obținut media 10 la Evaluarea Naţională 2018. Guvernul le-a oferit câte o mie de lei, plicul cu bani fiind acordat la sediul ISJ Gorj, de inspectorul general Ion Ișfan. ”Spre satisfacția noastră și spre bucuria părinților din această sală, avem și la Gorj patru copii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională. Pe mine mă bucură foarte mult că și Gorjul se înscrie printre județele care au copii de nota 10”, a declarat Ion Ișfan, inspectorul școlar general al ISJ Gorj.
Doar trei din cei patru tineri de 10 au venit să-și ridice premiul, Ana Maria Bâzgă, Ștefania Drăghici și Monica Trocan, Denis Covei fiind plecat în vacanță cu părinții. Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, fiecare absolvent care a obținut media 10 la Bacalaureat primește 3.000 de lei. În acest an, în Gorj, niciun licean nu a primit nota maximă.
La nivel național vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenți de clasa a VIII-a, respectiv 139 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2018.
loading...
Loading...

Citește și

Cântăreț bisericesc, prins cu substanțe etnobotanice la Târgu-Jiu! Acesta nu era singur: „Nu erau coerenți în vorbire și nu își păstrau echilibrul”

Doi tineri din Târgu-Jiu, un minor de 16 ani și un student la Teologie, care …

Un comentariu

  1. Emigrare placuta premiantilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.