Bani pentru modernizarea unui drum important din Gorj


Guvernul Dăncilă a adoptat, astăzi, un proiect de hotărâre prin care a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Drum de legătură DN 66A km 47+600 – km 66+204, Câmpu lui Neag – Cerna”, judeţul Gorj.

Este o veste favorabilă Gorjului întrucât, modernizarea acestui drum poate pune în valoare, din punct de vedere turistic, zona de Vest a judeţului Gorj, în special localitățile Tismana și Padeş. Realizarea proiectului are un impact pozitiv asupra calităţii vieţii şi a condiţiilor sociale prin crearea de noi locuri de muncă, prin creşterea schimburilor comerciale şi va contribui la dezvoltarea zonei din punct de vedere economic şi social.
Realizarea investiției „Drum de legătură DN 66 A Campu lui Neag – Cerna” este una din investițiile cu impact major și asupra dezvoltării ulterioare a zonei Văii Jiului, a zonei turistice – realizând conexiunea cu Statiunea turistică Băile Herculane – Parcul Național Retezat și Parcul Național Domogled – Valea Cernei.

loading...
Loading...

Citește și

Roșie gigant într-o gospodărie din Târgu Jiu!

O roşie de 1 kilogram şi 640 de grame. Este performanţa unei familii de agricultori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: