BĂTAIE pe BANII cu care PRIMĂRIA a cumpărat CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR din Târgu-Jiu


Preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu de către municipalitate este, în acest moment, blocată de diverse procese în instanţă.

În luna aprilie, Primăria Târgu- Jiu a participat la licitaţie și a achiziționat imobilul, oferind preţul stabilit prin hotărâre de consiliu local, respectiv circa 4 milioane lei. Numai că, fundațiile care au deținut Casa de Cultură au intentat un nou proces. Instanța nu a dat, deocamdată, o sentință în această cauză. Marcel Romanescu spune că ar vrea să depună un proiect pentru a obține o finanțare de la guvern pentru modernizara imobilului. Edilul anunţă că va discuta cu juriștii din primărie pentru a găsi o cale legală prin care municipalitatea să intre rapid în posesia Casei de Cultură a Sindicatelor până la o decizie finală a instanțelor de judecată. Romanescu spune că disputa dintre fundațiile care au deținut în trecut Casa de Cultură este pe bani. Foștii proprietari se ceartă între ei, pe cine ar trebui să primească sumele provenite din achiziționarea imobilului de către primărie. Edilul Târgu-Jiului este nemulțumit că încă se folosesc tertipuri pentru a se întârzia preluarea Casei de Cultură. “Nu înţeleg aceste modalităţi. După ce și-au bătut joc 28 de ani de Casa de Cultură, toate fundaţiile care au administrat-o, acum, caută tertipuri să amâne preluarea de către Primăria Târgu-Jiu. Cred că se judecă pe acele sume pe care le vor primi pentru achiziţionarea imobilului, cine să primească acele sume, fundaţiile care intraseră în insolvenţă sau o fundaţie a caselor de cultură de la nivel naţional. În acest moment, nu putem spune că imobilul aparţine în totalitate primăriei, aşteptăm să vedem ce se va decide la instanţa de judecată”, a declarat primarul Târgu-Jiului.

loading...
Loading...

Citește și

Noul PREFECT de Gorj, DECIZIE privind ACCESUL în PREFECTURĂ

Cristinel Rujan nu renunță la ordinul dat de Ciprian Florescu prin care se impune un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: