Bate vântul schimbării în PNL Gorj! Cine vrea să-i ia locul lui Dian

banta

După alegerile prezidenţiale, în organizaţia condusă de senatorul din colegiul numărul 1, au început discuţiile privind înlocuirea copreşedintelui PNL, Dian Popescu.

 

Constantin-AninoiuApele în interiorul organizaţiei PNL Gorj sunt agitate în acest sfârşit de an. După bătălia electorală pentru Cotroceni, unii lideri liberali au observat că liderul lor, Dian Popescu, nu s-a implicat aşa cum trebuie în campania electorală, pe deasupra mai are şi probleme cu legea. După cinci amânări, pe 27 noiembrie, se va judeca dosarul lui Dian Popescu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Prim- vicepreşedintele Constantin Aninoiu afirmă că mandatul de copreşedinte al PNL al lui Dian Popescu a expirat. “Mandatul domnului Dian Popescu a expirat, vor trebui organizate alegerile în perioada următoare, sigur acestea trebuie stabilite de la nivel central. Nu văd ce alte frământări ar putea fi în cadrul organizaţiei judeţene, decât acelea inerente de dinaintea unor alegeri pentru funcţia de preşedinte al PNLGorj. Domnul Romanescu are dreptate: conform statutului PNL, cei care au dosare penale sunt obligaţi să se autosuspende din PNL, Dian Popescu este doar cercetat, la ora actuală nu putem vorbi de autosuspendare până la aflarea unei sentinţe în dosarul în care este cercetat. Sunt oameni care vor să acceadă la funcţia de preşedinte. Aceste lucruri se vor discuta în cadrul Biroului Permanent Judeţean. Acum se vorbeşte de un interimat pe care-l pot asigura şi eu, dacă asta vor decide colegii mei din partid”, a declarat prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Constantin Aninoiu.

Şi Banţa ar vrea scaunul lui Dian

Fostul prefect de Gorj recunoaşte că, în interiorul PNL Gorj, sunt liberali care vor, în acest moment, să preia funcţia de preşedinte deţinută de senatorul Dian Popescu. “Este normal şi sănătos să fie concurenţă pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj. Este un lucru pozitiv că-şi doresc mulţi să ocupe funcţia de preşedinte. Mi-aş depune candidatura pentru asigurarea unei perioade de interimat, dacă s-ar pune problema, dar numai în cazul în care propunerea ar veni din partea colegilor mei în cadrul Biroului Politic Judeţean.

Paraschiv vrea analiză în PNL

Şeful TNL Gorj, Mihai Paraschiv, susţine că e nevoie ca, în următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean, să se facă o analiză în urma alegerilor prezidenţiale. “Sunt ceva probleme legate de lipsa de implicare a preşedintelui Dian Popescu în campania electorală. E nevoie de o analiză în partid. În mod sigur, se va face în următoarea şedinţă de BPJ. Dian Popescu trebuia să facă demult pasul înapoi, ca să liniştească apele pentru ca adversarii politici să nu speculeze problemele pe care le are. Este destul de dificil să se organizeze alegeri în PNL doar pentru o funcţie de copreşedinte, problema trebuie discutată de juriştii partidului”, a declarat Mihai Paraschiv.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.