Baza de Tratament Săcelu intră în conservare


Șefii CE Oltenia au decis ca, începând cu data de 17 septembrie, să fie închisă până vara viitoare. Ion Rușeț a explicat că decizia a fost luată pentru că, odată cu veniera toamnei, numărul turiștilor a scăzut.

Mai marii CE Oltenia se gândesc să modernizeze Baza de Tratament Săcelu pentru a fi și mai atractivă pentru turiști, dar și pentru angajații companiei miniere de la Târgu-Jiu. Ion Rușeț spune că sezonul 2018 a fost unul bun, baza a fost luată cu asalt de oameni, iar încasările au fost pe măsură. „Acesta este ultimul weekend în care mai funcționează baza de tratament. Condițiile atmosferice, dar și prezența turiștilor, care s-a diminuat, în ultimul timp, fac ca, începând cu data de 17, să intrăm în operațiunea de conservare a Bazei de Tratament de la Săcelu. A fost un an în care a fost o afluență considerabilă de turiști, cu toate că noi n-am avut tratament în baza interioară. Am avut tratament doar la bazinele de înot, dar, raportându-ne la anii precedenți, a fost un an bun. Discutăm despre un program de investiții. Prioritățile sunt modernizarea hotelului și a bazei interioare”, a declarat consilierul personal al managerului CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Un alt drum judeţean va fi reabilitat

La începutul săpămânii trecute, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind reabilitarea Drumului Judeţean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.