Baze SPORTIVE pentru toţi târgujienii!


Primăria Târgu Jiu a anunţat că va amenaja şase baze sportive multifuncţionale, în şcolile din municipiul. Scopul este să fie deschise şi populaţiei, în afara activităţilor şcolare.

Legat de amenajarea bazelor sportive, sunt șase baze sportive care vor fi amenajate in acest an, multifuncționale, care vor cuprinde întreaga arie a municipiului, a spus primarul Marcel Romanescu. „Vom începe cu partea de nord, cu Şcoala nr.7, mergând în zona CAM, cu Şcoala nr. 2, Şcoala nr.11, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic. Vom pregăti documentația pentru a scoate la licitație pachetul cu cele 6 baze sportive multifuncționale. Credem că este utilă o astfel de investiţie şi pentru populaţie. Aceste baze vor fi împrejmuite pentru a putea fi folosite şi de cetăţeni, în afara programului şcolilor respective. Vor avea o zonă de protecţie ca să nu se poată intra în incinta şcolii, decât pentru a folosi această bază în scopul pentru care va fi creată. Ne gândim pentru viitor şi la un alt proiect în zonele nu neapărat centrale, printr-un parteneriat public privat cu investitori care ar dori să construiască baze sportive mai moderne, sub balon. Deocamdată, este o discuţie de principiu, în condițiile în care vom identifica spaţiile care pot fi amenajate în acest fel”, a mai spus primarul.

loading...
Loading...

Citește și

Festivalul lăutarilor gorjeni Bolboși 2018

Aflat la cea de a XXIX-a ediție, „Festivalul lăutarilor gorjeni Bolboși 2018” se adresează tarafurilor …

Un comentariu

  1. Foarte bine .sa amenajeze multe locuri unde pot merge tineri sa se distreze .nu.numai la Mall.. ci locuri cu activitati sportive .sa se faca si in tg.jiu maratonuri de alergat .sau concursuri saptamanale .sau de biciclete .role .sa faca intreceri .etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.