sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:21

Bejinaru va fi arestat la domiciliu, în Tismana

bejinaru-benoni

Aristică Bejinaru, fostul angajat al Complexului Energetic Oltenia, acuzat de proxenetism, va fi eliberat din arestul preventiv, deoarece magistrații Tribunalului Gorj au înlocuit măsura aceasta cu aceea a arestului la domiciliu.

Proxenetul Aristică Bejinaru, fost angajat al Carierei Roșiuța, din cadrul CEO, va fi eliberat din arestul preventiv, în cazul său fiind luată măsura arestului la domiciliu. Aceeași măsură preventivă av fi aplicată și în cazul lui Casian Bejat-Muja. „Soluția pe scurt: În baza art. 362 C.pr. penală raportat la art. 242 alin 2 C.pr.pen. şi art. 202 alin. 4 lit. d C. pr. penală, înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii Bejinaru Aristică Benoni şi Bejat Muja Casian, prin încheierea nr. 42/01.08.2014, pronunţată de Tribunalul Gorj în dosarul nr. 6309/95/2014, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu prev. de art.202 alin 4 lit. d C.pr.pen. (…) obligaţii: să nu părăsească domiciliile din oraş Tismana, sat Celei-pentru inculpatul Bejinaru Aristică Benoni, respectiv comuna Glogova, sat Olteanu, nr. 224- pentru inculpatul Bejat Muja Casian, fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza; – să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; – să nu comunice cu persoanele vătămate, cu martorii din cauză sau cu membrii de familie ai acestora; Va desemna Poliţia municipiului Motru, să exercite supravegherea inculpatului Bejat Muja Casian şi Poliţia oraşului Tismana, să exercite supravegherea inculpatului Bejinaru Aristică Benoni, inclusiv prin pătrunderea în imobilele unde se execută măsura, fără învoirea inculpaţilor sau a persoanelor care locuiesc împreună cu aceștia ( …) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore, de la comunicare”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj. Pe 6 aprilie este un nou termen al acestui proces.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: