duminică , 20 octombrie 2019 - 12:15

Belgher, lăsat fără postul de consilier local al Comunei Alimpești


Un număr de șase consilieri locali au votat, în ședința de duminică, îndepărtarea alesului PMP. Motivul invocat este că Leonida Belgher a fost condamnat definitiv pentru conducere fără permis.

Consilierul local îi acuză de abuz în serviciu pe primarul liberal Daniel Floarea și pe secretarul primăriei după votul dat în consiliul local. Leonida Belgher îi amenință cu plângerea penală. În plus, anunță că va contesta decizia de excludere la Prefectura Gorj. “S-a încercat mazilirea mea din Consiliul Local Alimpesti de către primarul si secretarul acestei comune, împreună cu șase consilieri locali , respectiv domnii Fulgu, Golgotă, Bardolan, Dincă, Negreanu şi doamna Lăzărescu, pe motiv ca sunt condamnat 1,6 ani cu suspendare. Menţionez faptul ca aceşti indivizi nu au citit legea 215 art 9, litera f, în care specifică clar că un consilier local işi pierde mandatul numai în cazul în care e condamnat cu pedeapsa privativă de libertate. Insă pentru ei cartea lasă de dorit. Mulţumesc Avram , Lăzărescu, Ioniţescu şi doamna Coconu pentru votul pozitiv de azi ! Le voi face plângere penală primarului şi secretarului pentru abuz în serviciu. Voi contesta decizia luată în consiliul local la Prefectură. Motivul excluderii mele din consiliul local este faptul că primarul şi secretarul, în cârdăşie cu Curtea de Conturi, vor să scape de plata a câtorva miliarde lei vechi plătite ilegal de către cetăţenii comunei pe un drum asfaltat de pe raza comunei Roşia de Amaradia ! Aceşti bani trebuie să-i plătească cei vinovaţi”, a conchis Belgher.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Sindicatele PSD ar trebui să renunțe la campania electorală!

Deputatul Dan Vîlceanu, presedintele PNL Gorj, a ținut să facă unele precizări cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: