Beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, din subordinea DGASPC Gorj, colindați de Bacio

Seria evenimentelor organizate la nivelul centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, continuă. Astăzi, beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, s-au bucurat de un moment special, datorită unor gorjeni inimoși, care s-au gândit să le facă bătrânilor o surpriză chiar în săptămâna dinaintea Crăciunului.

Cunoscutul și îndrăgitul artist Bacio (Mihai Vulpe) i-a colindat pe cei 90 de beneficiari de la Suseni. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de prieteni, oameni cu suflet bun, care le-au dăruit bătrânilor delicioase prăijituri de casă și cozonaci de la „Atelierul cu dulciuri” și „Patiseria Aida”. Programul de colinde a fost pe sufletul celor prezenți, ei răsplătindu-i cu aplauze pe “colindători”. Inițiatorul acestui demers a fost Bacio, el lansând Campania „Singuri de Crăciun”, având drept parteneri Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, „Atelierul cu dulciuri” și „Patiseria Aida”.
Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, în mod special domnului Mihai Vulpe și doamnei Simona Jugrăvescu. Ne bucurăm că, în prag de sărbători, vin spre noi oameni care doresc să le aducă bucurii beneficiarilor de servicii sociale.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.