sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:30

Beneficiarii de ajutor social din Bâlteni, puși la muncă pentru firma Consiliului Local! Oamenii și-au depășit cu mult orele prestate pentru primărie


În aceste zile se muncește de zor la modernizare pieții din Peșteana, investiție realizată din buget local. Constructorul este SC BILT GOSPOLOC Bâlteni, care însă, în loc să presteze această activitate cu angajații proprii, muncește cu beneficiarii de ajutor social. Lucrările sunt supravegheate chiar de primarul și vicele de Bâlteni, în condițiile în care cei 416 nu au voie să presteze lucrări de construcții. Asta, cu atât mai mult cu cât, oamenii și-au prestat orele pentru primărie iar pentru acest serviciu suplimentar nu sunt plătiți.

Muncitorii de la 416 au fost surprinși în plin șantier de trecătorii care și-au manifestat nemulțumirea legat de hămălirea beneficiarilor de ajutor social pentru firma Consiliului Local Bâlteni. Din fotografii, se vede clar că lucrătorii de la 416 nu sunt echipați corespunzător și nu au făcut protecția muncii pentru astfel de lucrări, aceștia fiind destul de stângaci. Acest lucru nu îi oprește de șefii administrației locale să supravegheze personal lucrările, iar vicele chiar să pună mâna pe lopată ca să le arate lucrătorilor de la 416 cum trebuie să muncească gratuit și fără să cârnească.
Lucrările de la piața din Peșteana sunt în plină desfășurare și ar fi interesat de văzut cum ar reacționa autoritățile la prezența inspectorilor ITM Gorj în șantier.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. Bine ca fac…decit sa ia banii degeaba…ce aratati acum sunt comploturi ..si lumea stie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.