sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:55

Berbeştiul, un câştig pentru Vâlcea şi CET Govora

cariera

Adunarea Generală a Acţionarilor din cadrul Complexului Energetic Oltenia a fost de acord ca unitatea de la Berbeşti să treacă în subordinea CET Govora. Externalizarea carierei va reduce cheltuielie complexului, fiind, în acelaşi timp, stinse şi datoriile istorice pe care le avea CET Govora către CEO. Deputatul Weber crede că externalizarea este un lucru bun pentru CEO.

Începând cu acesată lună, Cariera Berbeşti nu mai aparţine d Complexul Energetic Oltenia. Adunarea Generală a Acţionarilor din cadrul CEO au luat această hotărâre pentru a reduce cheltuielile cu resursa umană dar şi pentru a şterge datoriile CET Govora, făcute prin neplata cărbunelui luat de la CEO. În cariera de la Berbeşti îşi desfăşoară activitatea peste 1000 de persoane. Deputatul PSD Gorj, Mihai Weber este de acord cu hotărârea celor din AGA, spunând că Berbeştiul este un câştig pentru Vâlcea şi CET Govora. ”Pentru noi este un lucru bun. În primul rând, pentru că sunt şterse datoriile istorice pe care le avea CET Govora faţă de CEO. O mare parte din angajaţi sunt transferaţi, ceea ce duce la o reducere a cheltuielilor. Dacă pentru CEO erau unităţi nerentabile, pentru CET Govora şi pentru Vâlcea sunt rentabile, pentru că asigură aburul şi încălzirea pentru anumite unităţi”, a declarat Weber.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: