Bianca Elena Bărbulescu, viitorul MIRACOL al României în tenisul de câmp

Deşi nu beneficiază de un suport financiar pe măsură şi nici de unul tehnic,  atunci când poate să participe la turnee stârneşte rumoare, cei prezenţi întrebându-se „cine e şi de unde a apărut acest copil?”. La doar cei 14 ani ai ei, participă în această săptămână la un turneu internaţional pentru vârsta de 16 ani, care se desfăşoară la Curtea de Argeş. Pentru că nu are punctaj, Bianca Elena Bărbulescu joacă meciuri de calificare pentru a putea intra pe tabloul principal. Surpriza turneului s-a consumat azi, când a bătut-o în doar două seturi pe favorita nr 1, Chloe Isabella Tsang, Locul 64 mondial, din Australia.

 

Bianca a  început tenisul la 6 ani, cu profesorul Doru Bobei, apoi a continuat cu fiul acestuia, Mihai Bobei, o scurtă perioadă de timp antrenându-se cu Bogdan Bălă. De câţiva ani, e sportiva clubului Elite, unde îl are îndrumător pe inimosul profesor Ştefan Pitian. Pentru că acest sport este unul costisitor, în urmă cu doar câteva luni, părinţii împreună cu faţa hotărâseră să abandoneze această activitate. Salvarea a venit, ca de fiecare dată, din partea domnului Viorel David, care, pe lângă sumele de bani pe care le acordă lunar sportivei, a iniţiat o discuţie mai amplă cu reprezentanţii judeţului, cu inspectorul general şcolar Ion Isfan, în vederea găsirii unor soluţii pentru ca acest miracol de copil să nu fie obligat, din lipsa banilor, să întrerupă activitatea. Veştile sunt mai mult decât încurajatoare, întrucât şi-a anunţat intenţia de a contribui cu bani în acest proiect şi cea mai mare companie românească, la Provincia.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO/ VIDEO: Intervenție dramatică la Aninoasa! S-a ars pe mai mult de jumătate din corp încercând să stingă un incendiu de vegetație uscată

Un vârstnic din satul Sterpoaia al comunei Aninoasa a suferit, luni, arsuri grave, pe 60 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.