duminică , 15 decembrie 2019 - 21:16

Bibliotecarul Avram Iancu își lansează cartea la Târgu Jiu


Bibliotecarul Avram Iancu își lansează prima carte intitulată „Schimbarea ești tu”. Evenimentul va avea loc marți, 12 noiembrie, ora 17, la Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, acolo unde a început totul, după cum spune scriitorul. Cartea dezvăluie ideile, gândurile și călătoriile autorului, călătorii care nu au fost lipsite de peripeții.

„Este o lansare unică deoarece se întrunesc câteva elemente care doar acolo se pot întruni.
1-Cartea „Schimbarea ești tu” a văzut lumina tiparului chiar la Editura Măiastra din Târgu Jiu. Așadar, cartea se întoarce la ea „acasă „.
2-Cartea va fi lansată la Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj. Povestea s-a născut într-o bibliotecă. Și se reîntoarce pe rafturile bibliotecii.
3-Marian Boboc, omul de litere care a recenzat cartea va fi și el prezent. Va vorbi despre carte. Este cel mai în măsură. Nu doar că a citit ce am scris ci a făcut-o în așa fel încât a realizat editarea finală”, a menționat Avram Iancu.

Avram Iancu a reprezentat cu mândrie România în toate expedițiile extreme pe care le-a întreprins începând cu traversarea înot a Canalului Mânecii, Dunărea, de la izvoare la vărsare, Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul și obținerea locului trei la maratonul „6633 Arctic Ultra”.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: