Bibliotecarul înotător din Hunedoara în DOLIU! Sora lui a murit la numai 51 de ani răpusă de cancer!

Sora celebrului înotător, bibliotecarul Avram Iancu din Hunedoara, a murit la numai 51 de ani răpusă de cancer la stomac. „ În această noapte, sora mea, Marcu Emilia Simona s-a stins prematur la doar 51 de ani. Căsătorită la 18 ani, a dat viață la doi băieți; Bogdan și Robert care o plâng acum alături de tatăl, Petrică.

În urmă cu 14 ani rinichii ei s-au blocat. A făcut doi ani dializă, conectandu-se în fiecare noapte la un aparat care a preluat funcțiile rinichilor. După 2 ani mama noastră i-a donat un rinichi dăruindu-i, astfel, pentru a doua oară viață. La un an după operație face o formă rară de cancer la stomac. Un efect advers al unui medicament ce trebuie luat în mod obligatoriu de către cei transplantați. Cu o dorință acerbă de a trăi și cu un spirit de luptător înnăscut se supune unui tratament special dar și năucitor cu citostatice. Scapă! Și mai trăiește încă 11 ani, frumos. Până când același cancer, depistat târziu și instalat la plămâni o răpune încet și sigur.

A luptat până la ultima picătură de energie.
Noi am asistat neputincioși cum se stinge câte puțin în fiecare zi. Moartea a mai câștigat o bătălie. Însă, nu și războiul.

Sper din tot sufletul meu și din toată inimioara mea, care încă mai bate, ca peste 1000+ de ani să fim printre cei care vor auzi; „Unde îți este biruința, moarte? Unde îți este boldul, moarte?”. (1 Corinteni 15:55)

Până atunci îți doresc un somn lin, scumpa mea soră. Odihnește-te în pace!

Nu te vom uita niciodată” a scris Avram Iancu pe contul oficial de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Un polițist local din Târgu Jiu a murit la doar 49 de ani!

Un polițist local din Târgu Jiu s-a stins la doar 49 de ani după o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: