Blocurile din Turceni igienizate cu sprijinul autorităților locale


Igienizarea blocurilor se află în plin proces la Turceni. Autoritățile locale au început lupta pentru curățirea subsolurilor la blocurile din oraș și branșarea la rețeaua de canalizare a orașului. Lucrările au fost deja finalizate la o parte din blocurile cuprinse în proiect.

„Igienizarea blocurilor, un prim pas în asigurarea unui mediu de viață sănătos în zona de centru a orașului nostru. În urma finalizării proiectului “Îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată în orașul Turceni”, un număr de 7 blocuri vor beneficia de igienizare și branșare la rețeaua de canalizare din oraș, aceste lucrări rezolvând ultimele probleme ale rețelei de canalizare din zona urbană. Astfel, blocurile 36, 37 și 39 au fost igienizate și branșate la rețeaua de canalizare; blocurile P9 și P17 au fost de asemenea igienizate, urmând ca în scurt timp să fie și acestea branșate la rețea. La ultimele blocuri cuprinse în proiect, 43 și 44, urmează să se deruleze aceleași lucrări, în urma cărora se vor soluționa problemele legate de igiena și transportul apei uzate”, a conchis primarul din Turceni Cristina Cilibiu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.