Blonda asta super SEXY din Târgu Jiu în vacanță în Maldive! S-a filmat și postat pe internet GOALĂ sub duș! FOTO și VIDEO!


Frumoasa blondă originară din Târgu Jiu este absolventă a Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului din cadrul Universității de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, însă în acest moment principala sa activitate este vloggingul. Cristina Șchiopu este destul de cunoscută în mediul on-line în special ca o mare iubitoare de mașini puternice. Marea majoritate a filmulețelor postate pe contul său de youtube sunt despre mașinile cu mulți cai putere. Însă ultimul vlogg postat de Cristina pe contul său este despre Maldive, locul în care se află de câteva zile. Blonda și-a încântat urmăritorii și cu câteva scene fierbinți în care apare dezbrăcată sub duș sau în costume de baie minuscule lăsându-i la vedere trupul perfect sculptat.

Loading...

Citește și

SEXY blondă din Gorj s-a căsătorit, IERI, în mare SECRET cu iubitul milionar!

Frumoasa blondă originară din Gorj devenită cunoscută în showbiz ca „Mama Natură” a făcut ieri …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.