miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:00

Bobaru, REACŢIE după DECIZIA PNL de a nu-l mai susţine


Colegiul Director al PNL Gorj a decis, vineri, seara, ca primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, să nu mai fi susținut pentru vreo candidatură din partea Patridului Naţional Liberal.

Liderii PNL Gorj au explicat într-un comunicat de presă care sunt motivele care au stat la baza deciziei luată în forul de conducere judeţean. Lui Constantin Bobaru i se reproșează că a încălcat Statutul PNL și a afectat grav imaginea partidului. În plus, i se impută şi faptul că, de-a lungul anilor, a obţinut scoruri mici în alegeri pentru PNL. Primarul oraşului Bumbeşti-Jiu este deranjat că nu a fost chemat la şedinţă pentru a-şi expima un punct de vedere privind acuzaţiile ce i-au fost aduse. Constantin Bobaru cataloghează gestul făcut de colegii săi ca fiind unul de laşitate. “Nu sunt supărat pe colegii mei din PNL, dar un astfel de subiect ar fi trebuit abordat cu mine de faţă. Mi se pare un gest de mare laşitate. Colegii mei nu au avut curajul să mă cheme la şedinţă pentru a-mi lua un punct de vedere. Aş vrea să ştiu cine sunt cei care au luat decizia, ce rezultate au obţinut de-a lungul timpului pentru PNL. Le reamintesc că, la Bumbeşti-Jiu PNL, din 2004 până în prezent, prin străduinţa şi osteneneala mea, a obţinut 4 mandate de primar. Au ajuns să decidă soarta membrilor PNL oameni care nu au nicio treabă cu politica. Am fost condamnat şi pus la colţ pentru că am stat la masă cu nişte oameni care s-au arătat dispuşi să ajute comunitatea să rezolve problemele de la spital şi de retehnologizare a Uzinei Mecanice Sadu. M-am plimbat în campanie cu ministrul Bădălău pentru interesul unei comunităţi şi ale agentului economic care se confruntă cu probleme grave. Am slujit PNL vreme de aproape 16 ani, i-am dat 4 mandate de primar, nu ştiu cum au curajul să vorbească despre mine. Dragi gorjeni, fugiţi de aceşti oameni care nu au făcut nimic în viaţa lor , se duc pe la televiziuni şi spun prostii, sunt nocivi. M-a deranjat faptul că deputatulul Dan Vîlceanu n-a onorat invitația de a veni în oraș la un eveniment prin care spitalului i-a fost atribuit numele medicului Gheorghe Constantinescu. M-a deranjat pentru că nu avenit în calitate de preşedinte al PNL, având în vedere că oraşul Bumbeşti-Jiu a fost clădit de un liberal, Gheorghe Tătărescu”, a declarat edilul.

loading...
Loading...

Citește și

Banţa (PNL), despre POSTUL de PREFECT de Gorj: „NU sunt un vânzător al pielii ursului din pădure”

Vicepreședintele PNL Gorj susține că până în momentul de față nu și-a exprimat dorința de …

2 comentarii

  1. Bai esti prost?Bai esti nebun?….Te plimbi cu ,,comunistii” la brat si vrei sa fii sustinut?!…Chiar si asa ce crezi ca parerere ar fii avut ,, TATARASCU” de imaginea dumneavoastra alaturi de urmasii celor care l-au asuprit ?!…Bai esti prost ? sau nebun?….Pacat de oamenii de UM Sadu ca si-au pus sperante in mai bine…Ai grija de uzina ca altfel Bumbesti-Jiu se transforma in comuna…

  2. Fiecare naș își are nașul, nimeni nu e D-zeu pe acest pământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: