duminică , 16 februarie 2020 - 22:00

Bogătaşele pun detectivii pe urmele soților infideli. Se întâmplă în Gorj!

2ianfonddetectiv

• Domnii apelează şi ei la agenţi, pentru a le urmări… amantele!

Soțul nu îți mai oferă atenție, pleacă seara de acasă sau miroase a parfum străin? Fata fuge de acasă cu vreun iubit sau amanta începe să se comporte suspect? Rezolvarea e una singură: detectivul particular. Tot mai mulți gorjeni apelează la servicii specializate pentru a-și confirma, sau nu, bănuielile.

A crescut numărul detectivilor particulari
Numărul detectivilor particulari a crescut semnificativ în ultimii ani. Dacă în anul 2011, la nivelul județului Gorj, existau 24 de detectivi particulari atestați, în prezent există 30 de astfel de specialiști, respectiv două societăți specializate și un cabinet individual de detectivi. Pentru a deveni detectivi particulari, cei interesați trebuie să susțină un examen, în urma căruia primesc atestatul de detectiv particular.

646x404

Detectivul particular a devenit „prietenul cel mai bun” al multora dintre gorjeni. Fie că e vorba despre femei înșelate de parteneri, de părinți care își caută copiii plecați de acasă sau de domni cu diverse probleme de rezolvat, solicitările pentru specialiștii din cadrul cabinetelor de detectivi particulari din județul Gorj sunt tot mai numeroase.

Cele mai fidele… cliente

Cel mai des, cele care solicită ajutorul unui specialist în investigații amănunțite sunt doamnele. Acestea sunt mereu în căutarea soțului infidel, care, de cele mai multe ori, este prins în fapt. „Cele mai frecvente cliente sunt doamnele, soțiile. Acestea vin mereu cu nemulțumiri și suspiciuni legate de infidelitatea soțului, partenerului de viață. De cele mai multe ori, au dreptate doamnele, soții chiar sunt infideli, iar noi facem rost de dovezile concrete ale infidelității acestora. Nu este ușor să vezi expresia unei femei care află că bărbatul cu care și-a petrecut ultimii câțiva zeci de ani din viață o înșală. De asemenea, este cu atât mai greu cu cât vin la noi și doamne care sunt căsătorite de foarte puțini ani și care se dovedește că sunt înșelate. Acestea sunt foarte dezamăgite să afle că după doar 2-3 ani de căsătorie, soții le înșală, în timp ce ele stau acasă cu cei mici”, spune detectivul particular.

Pun detectivii pe urmele amantelor

Nu de puține ori, printre cei care apelează la serviciile unui detectiv particular, se numără și domnii. Suspicioși pe partenerele de viață, aceștia apelează la ajutor profesionist pentru a fi siguri că sunt singurii bărbați din viața doamnelor sau domnișoarelor. Nu de puține ori, cele „filate” și suspectate de infidelitate au fost chiar amantele celor care au solicitat serviciile detectivilor. „Am avut destul de multe cazuri în care cele urmărite erau amantele celor care au venit să ne solicite ajutorul. Domnii sunt foarte suspicioși referitor la cele cu care își înșală partenerele de viață. Am avut, într-adevăr, și cazuri în care amantele își înșelau la rândul lor iubiții”, a spus detectivul particular.

Se deghizează

Pentru a fi siguri că pot avea acces la cât mai multe informații referitoare la cazul de care se ocupă sau pentru a putea ajunge cât mai aproape de subiect și pentru a se integra cât mai ușor în mediul acestuia, detectivii particulari recurg la diverse metode pentru a fi cât mai greu de detectat. „Evident că avem nevoie de deghizări! Adică nu poți să te duci îmbrăcat în costum la patru ace atunci când vrei să fii cât mai puțin vizibil. Trebuie să fim cât mai discreți, cât mai greu de observat de către subiecții pe care îi urmărim. Trebuie să ne adaptăm mereu situației!”, a spus detectivul.

Servicii costisitoare

Serviciile oferite de către detectivii particulari pot fi foarte costisitoare. O soție suspicioasă sau un părinte îngrijorat poate scoate din buzunar de la câteva zeci de euro până la câteva sute, în funcție de serviciile solicitate, de perioada de „filaj” sau de amploarea cazului. De aceea, cele care calcă pragul unui cabinet de detectivi particulari sunt persoane cu o situație financiară bună.

 

Își caută copiii
Printre cazurile cu care se confruntă detectivii particulari se numără și părinții care își caută copiii plecați de acasă. „Au fost și sunt destul de frecvente cazurile în care părinții apelează la ajutorul nostru pentru a-și găsi copiii plecați de acasă. De cele mai multe ori este vorba despre adolescente care pleacă de acasă pentru a-și trăi dragostea cu vreun iubit pe care îl cred jumătatea lor”, spune detectivul.

Loading...

Citește și

Din CLUBURILE târgujiene, într-un PUB din Anglia! Cum îşi clădeşte viitorul un ADOLESCENT din Gorj, doar cu CHITARA lui!

În urmă cu un an, a cântat în cluburile din Târgu Jiu. Piese rock şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.