BOGAȚII din Târgu-Jiu nu-și plătesc apa: DIRECTORI, AFACERIȘTI, ȘEFI din primărie, branșați ilegal!

cartierul-bicaz

Zeci de târgujieni care și-au cumpărat teren în cartiere precum Primăverii, Calea Severinului, Bicaz, Ursați sau Bârsești s-au branșat ilegal la rețeaua de apă și nu au plătit nici măcar o factură către Aparegio, pentru ceea ce au consumat. Printre aceștia se numără oameni cu funcții importante, directori, afaceriști și magistrați și chiar executori judecătorești.

cosmin-popescuCosmin Popescu: „A fost o delăsare din partea mea”
Cosmin Popescu a declarat că a primit notificare de la Aparegio şi va încheia contractul în cel mai scurt timp: „Am primit notificarea şi o să mă prezint în cel mai scurt timp să închei contractul. O să plătesc în orice fel de modalitate, pauşal sau în funcţie de contorizarea cu apometru. A fost o delăsare din partea mea“.


Deși nu par a avea probleme financiare, zeci de târgujieni au uitat să încheie contract cu Aparegio pentru a plăti apa consumată. Aceștia locuiesc în cartiere bune ale orașului și consumă apă câtă vor, pentru că nu o plătesc! Dan Gavrilescu-fost politician, membru PDL Gorj, Cosmin Popescu de la Complexul Energetic Rovinari, Constantin Văduva, lichidator judiciar, directori din Primăria Târgu-Jiu, juristul Grigore Jianu- actualul secretar al Primăriei Târgu-Jiu (care, după ce a primit notificarea Aparegio, a intrat în legalitate n.red.), Emil Dragomirescu, fost director la Termo Rovinari, Sorin Băluță, patron Byons, fotbalistul Mingote, de la Pandurii Târgu-Jiu, Florin Ninu, fost director la SAPARD, Ion Săvoiu sunt câteva dintre persoanele care au „uitat” să își plătească factura la Aparegio. Aceștia s-au branșat ilegal la rețea și nu au mers să anunțe Aparegio, care aducea câte un contor și începea să factureze apa consumată. În total sunt 32 de persoane care au case construite în cartierul Bicaz și nu au plătit de câțiva ani apa consumată, însă situația cartierului Bicaz nu este singulară. Unii dintre cei enumerați au venituri foarte mari. După ce au primit notificările din partea societății de distribuție a apei, mai mult de jumătate dintre cei branșați ilegal au încheiat contract cu Aparegio.

Mai multe cartiere au probleme

Și în alte zone din oraș există consumatori și mai mari care au chiar ferme de animale. Aceștia consumă apă fără ca aceasta să fie contorizată sau plătită. „Nu este singulară situația din cartierul Bicaz. Avem probleme și în Primăverii, Bârsești, Ursați, Calea Severinului. Am efectuat un inventar săptămâna trecută și pe Bicaz din 50 de case, 32 erau branșate ilegal. Am trimis notificări, 14 dintre proprietari au venit deja să facă contract cu Aparegio. Toți aveau alimentare cu apă ilegală și trebuie să intre în legalitate. Unii dintre ei aveau aparat de măsurat, dar nu aveau contract şi nu au plătit nimic. Alimentarea cu apă în zonă există de când au început lucrările de amenajare, din urmă cu patru-cinci ani. Numele contractelor a crescut în urma controlului pe care l-am făcut”, a spus Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu izbucnit, de la o lumânare, la o casă din Țicleni

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la acoperișul unei case, pe strada Petroliștilor din orașul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.