Bogoi va stabili în următoarele zile data reunirii lotului pentru pregătirea de iarnă


Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu vor reveni la antrenamente în următoarele săptămâni, programul exact de pregătire al echipei urmând să fie anunţat până atunci de antrenorul Adrian Bogoi. Tehnicianul a precizat că şi-ar dori să convoace lotul pe 14 sau 21 ianuarie dar va stabili data exactă şi în funcţie de starea vremii şi a terenurilor de pregătire şi după ce va discuta cu conducerea clubului: „Aş vrea să reluăm antrenamentele pe 14 ianuarie sau 21 ianuarie, dar trebuie să mai punem la punct unele detalii cu privire la pregătirea de iarnă. În momentul în care ajungem cu toţii la Târgu Jiu vreau să avem toate condiţiile asigurate pentru pregătire. În ceea ce priveşte lotul, în mare parte ne vom baza pe lotul din turul campionatului, nu am fost anunţat până acum decât de o singură plecare, cea a lui Cenaj. Cât despre veniri, avem o listă cu jucători pe care am vrea să-i cooptăm. Vorbim despre jucători tineri, de perspectivă, nu altceva, dar să vedem. Mai mult ca sigur, tot la Târgu Jiu ne vom pregăti. După cum bine ştiţi, şi ultimele cantonamente au fost pe plan local din pricina problemelor financiare. Mi-aş dori şase meciuri amicale şi am luat legătura cu câteva echipe. Din păcate, sunt foarte puţine echipe la nivelul Ligii a II-a în zona noastră şi ar trebui să ne deplasăm câte patru-cinci ore, cum am făcut şi în trecut, ceea ce nu este deloc convenabil. S-ar putea să renunţăm în mare parte la meciurile cu echipele din eşalonul nostru şi să căutăm echipe din zonă de la Liga a III-a. Mă gândesc la jocuri cu Flacăra Horezu, Universitatea II Craiova, CSO Filiaşi”.

Într-o analiză prezentată recent de GdS antrenorul Adrian Bogoi apreciază ca fiind bună pentru Pandurii prima parte a sezonului chiar dacă şi în 2018 s-a bazat pe un lot tânăr: „ Din punct de vedere sportiv, prima parte a fost destul de bună. În iarna trecută, când am venit eu, am început cu un lot schimbat, un lot tânăr, cu o medie de 21 de ani şi am reuşit salvarea de la retrogradare, ceea ce nu a fost deloc simplu. Şi în actualul campionat avem mulţi fotbalişti noi şi tineri, care s-au integrat şi am făcut multe meciuri bune. Avem un lot omogen, cu jucători de perspectivă. Am avut şi o sincopă de câteva etape, dar problemele au fost multiple, nu vreau să le mai reamintesc. Referindu-mă doar la partea sportivă, am avut destule absenţe din primul unsprezece, accidentări sau suspendări, însă şi partea financiară ne-a tras în jos. Spre finalul turului ne-am revenit. Cred că puteam să avem în plus vreo zece puncte, dar în mare sunt mulţumit de evoluţia echipei. Jucăm pe un teren sintetic bun, am avut suporteri la fiecare meci, i-am simţit lângă noi şi în momentele dificile şi contează foarte mult pentru noi”.

loading...
Loading...

Citește și

Liga 2, ediţia 2019-2020: a fost stabilit programul competiţional. Când începe şi se termină şi când sunt programate intermediarele

În şedinţa din 13 iunie, a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, majoritatea membrilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: