duminică , 20 octombrie 2019 - 7:30

Bolizi de lux, cu mulți cai putere, se plimbă nestingheriți pe aleea pietonală centrală din municipiu


În zona Judecătoriei și a Parchetului Motru, aproape zilnic, sunt văzute mașini, care circulă nestingherite chiar și printre pietoni, aceștia evitându-le pentru a nu fi accidentați. Șoferii mașinilor în cauză opresc în zona interzisă, fără teamă că vor fi sancționați, chiar dacă trec peste trecerea de pietoni din zonă, și își fac treburile, fie la bancă, fie la Judecătorie, fie la Parchet.

În zonă, sunt văzute zilnic astfel de bolizi parcați în zona pietonală, care supără cetățenii, și în special vârstnicii care sunt nevoiți să le ocolească pentru a ajunge să își scoată pensia de la bancomat, ori să ajungă la piață pentru cumpărături.
Fotografii cu mașini parcate aiurea, în zona pietonală, au apărut pe rețelele de socializare, localnicii criticând Poliția Locală care se face că nu vede deși sediul acesteia este de doi pași de zona respectivă, organele locale având în dotare și un sistem performant video de supraveghere.
De altfel, în mai multe zone ale orașului sunt parcate mașinile pe zonele verzi, pietonale, în intersecții, fără ca șoferii să fie sancționați, în timp ce pietonii care nu au loc de bolizi pe alei și trotuare sunt aspru amendați de polițiști.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

4 comentarii

  1. Niste cacanari.

  2. prostul nu este prost destul daca nu i si fudul ! Singura scoala absolvita ,ptr ca au permis de conducere este, scoala de soferi !!!!Caracterul oglindeste in 99% dintre cazuri frustrarea,modul de echilibru cautat care se reflecta in Familie,cultura,civilizatie,etc.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: