Boza, de Sfânta Varvara, doar la Mina Tehomir! La Motru, numai Dobrițanu, Antonie, Olaru și Rușeț


La Monumentul Minerului din Motru s-au depus ieri, de Sfânta Varvara, mai multe coroane de flori din partea C.E. Oltenia, a sindicatelor miniere și a carierelor miniere din zonă, dar și a formațiunilor politice din oraș. Sorin Boza, șeful Directoratului CEO, a absentat de la manifestări, plecând urgent la București, deși a anunțat pe Facebook că va fi prezent la Motru. Președintele companiei a bifat doar întâlnirea de la Mina Tehomir, în locul său la depunerea de coroane de flori fiind trimiși Dobrițanu, Antonie, Rușeț și Olaru. Consilierul Antonie a ținut chiar un discurs în locul lui Boza, în memoria minerilor căzuți la datorie.

Marți, la ora 12.00, lângă fosta Casă a Sindicatelor din Motru, s-a realizat un mic ceremonial religios, urmat de discursul prefectului Ciprian Florescu, al reprezenților CJ Gorj și al CEO. În jur de 60 de persoane au participat la eveniment, o mare parte fiind membrii de sindicat din zonă. Cetățenii din oraș nu s-au arătat interesați de acest eveniment dedicat minerilor, preocupați de problemele lor cotidiene și de grijile cu privire la locurile de muncă puține din oraș.
Aici s-au depus coroane de flori din partea partidelor politice, a instituțiilor prezente, a CEO, din partea șefilor mineritului de subteran și de suprafață și din partea sindicatelor miniere din zonă. Sorin Boza a fost marele absent deși și-a anunțat prezența la eveniment pe pagina sa de socializare.

A ratat și pomana lui Căldărușe!

„4 Decembrie este o zi specială pentru noi, cei din Complexul Energetic Oltenia, cât și pentru toți minerii cu activitate în mineritul de subteran din această țara. Este
praznicul dedicat Sfintei Varvara, este un prilej pentru a vă transmite tuturor celor care ați avut aceasta meserie, care încă sunteți activi în această meserie și faceți cinste acestei frumoase și distinse ocupații, sănătate, putere de muncă, viață lungă Dvs. si familiilor Dvs. și noroc bun. Vom fi prezenți astăzi începând cu orele 9.30 la Mina Tehomir și apoi începând cu ora 11.30 la Motru unde împreună cu oficialitățile locale și județene, dar și cu colegii noștri din EMC Motru vom comemora pe toți colegii noștri ce și-au găsit sfârșitul exercitându-și frumoasa meserie de miner. La mulți ani colegi. La mulți ani Dvs. și familiilor Dvs. Sf Varvara să vă ocrotească”, a postat Boza, pe pagina sa de socializare. În final, nu a mai ajuns decât la Tehomir, ratând chiar și pomana organizată de SMEO în Târgu-Jiu, pentru minerii decedați.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

2 comentarii

  1. ….distinsa a naiba

  2. Ce sa caute la Tehomir , o mina inchisa de ani de zile ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: