Boza, despre ACTIVITATEA CEO în 2020: Vom avea același număr de cariere şi același număr de salariați


Managerul Complexului Energetic Oltenia dă asigurări că, în acest an, nu se vor face disponibilizări în cadrul companiei miniere. În plus, susţine că dacă vor fi plecări prin pensionare, vor fi angajaţi oameni pentru a acoperi posturile vacante.

Sorin Boza este mulţumit de modul în care Complexul Oltenia a traversat anul 2019. Managerul CEO a trecut la plusuri faptul că, anul trecut, compania a reușit să achiziţioneze la timp certificatele de carbon pentru energia produsă în 2018. În plus, Boza este mulţumit că a reușit să achite drepturile salariaților prevăzute în contractul colectiv de muncă și datoriile societății. În ceea ce priveşte anul 2020, managerul CE Oltenia spune că nu se vor face disponibilizări şi nu vor fi închise cariere. “2019 a fost un an incredibil de greu. Toată lumea ştie ce luptă am dus pentru a îndeplini termenul de conformare de 30 aprilie, până la care trebuia să achităm certificatele de CO2 pentru energia produsă în 2018. Sunt mulțumit că am reușit să achităm drepturile salariaților și datoriile societății. Per ansamblul, 2019 a fost un an bun. 2020 este anul de cotitură pentru Complexul Energetic Oltenia. Este anul în care va trebui regândit viitorul companiei. Este necesar un program de tranziție. Trebuie să evaluăm, din punct de vedere economic și social, ce înseamnă tranziția către Carbon ZERO, în 2050. Este un proiect național. În acest an, va trebui să reobținem şi avizul de mediu pentru Cariera Roșia. 2020 nu va fi un an în care restructurarea să fie cuvântul de ordine, nu vom vorbi de închideri. Vom avea același număr de cariere, în buget va fi prins același număr de salariați. Dacă se vor pensiona 300 de persoane, tot atâtea vor fi angajate”, a conchis managerul Complexului Energetic Oltenia.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.