Boza, despre noul DIRECTOR de la MedServMin: L-am numit PROVIZORIU!


Ion Rușeț a fost detașat pentru a ocupa, de la începutul săptămânii viitoare, în următoarele patru luni, postul de director interimar la MedServMin.

Telenovela de la societatea prestatoare de servicii medicale în Complexul Energetic Oltenia s-a încheiat. După plecarea lui Gavrilă Pop de la conducerea MedServMin, postul a fost disputat de liderii ALDE Gorj. Scarlat Iriza l-a susținut pe Eftemie Popescu, care și fusese prezentat pentru scurt timp ca fiind noul șef. Pe fir a intrat însă Dian Popescu, care a împiedicat numirea. Fostul senator l-ar fi vrut director pe fostul viceprimar de la Peștișani, Ilie Fuiorea. Între timp, Sorin Boza a ales altă variantă. Managerul CE Oltenia a decis ca frâiele societății la care compania minieră este acționar majoritar să fie preluate de Ion Rușeț, fost secretar coordonator al ALDE Gorj.

Boza nu știe dacă Rușeț va participa și la concursul pe post

Noul director va fi selectat în baza ordonanței 109. “L-am numit provizoriu pe domnul director Rușeț până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei poziții. Selecția noului director general la MedServMin se va face în baza ordonanței 109. E o procedură clară, pe care trebuie să o respectăm. Săptămâna aceasta va fi anunțată în presă și pe site-urile oficiale organizarea concursului. În momentul în care vor apărea condițiile de participare, e liberă toată lumea să depună dosarul pentru a participa concurs. Numirea domnului Rușeț este o soluție provizorie, pentru a debloca un pic situația la MedServMin și a asigura o continuitate în managementul acestei companii. Domnul Rușeț va începe de luni dimineața activitatea la MedServMin. Nu a fost niciun scandal legat de acest post, nu am discutat nici cu domnul Dian Popescu subiectul acesta. Respectăm legislația din România, care prevede că directorul general de la MedServMin, ca și directorul general de la Minprest, să fie aleși pe 109, în baza unui concurs. Suntem obligați prin lege să asigurăm conducerea acestei companii și de aceea a fost numit pe o perioadă determinată domnul Rușeț. Dacă dumnealui va decide să participe la acest concurs, e liber să o facă, însă nu am discutat despre asta cu dumnealui. Deocamdată, este numit pe o perioadă de 4 luni”, a precizat Sorin Boza.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.