Boza, în control inopinat, la carierele miniere din Motru! Șeful Directoratului a văzut excavatorul 05, aflat pe butuci


Sorinel Boza, șeful Directoratului CEO, și-a petrecut ziua de sâmbătă la carierele din Motru, acesta făcând o verificare neanunțată în unitățile miniere, stând de vorbă cu liderii sindicali și cu minerii. La Lupoaia, Boza a verificat drumurile de acces, transmițându-i directorului EMC Motru, Mihai Dafinoiu, că acestea nu corespund și a cerut luarea urgentă a unor măsuri. Boza a văzut cu ochii săi mașinile de pompieri care fac transportul minerilor în cariere și a promis sprijin și acest sens, salariaților unității.

Boza a văzut și cum arată un autobuz cu care sunt duși minerii de acasă la muncă și retur, a urcat alături de liderul de sindicat într-un astfel de mijloc de transport, a discut cu șoferul și chiar cu pasagerii. Șeful CEO a ascultat nemulțumirile călătorilor care s-au plâns de unele autobuze care nu corespund, fiind pentru transport școlari, având un spațiu îngust între scaune și scaunele mult mai mici, dar a văzut că acestea au probleme tehnice, având caroseria îngăurită, ruginită..
În cariera de la Lupoaia a fost dus la excavatorul 05, care era în reperații, acesta nefiind pus încă în funcțiune, și a promis că trimite specialiști aici pentru a ajuta echipa de reparații. De altfel, a doua zi, o echipă de la termo a venit la fața locului. Doi ingineri specialiști ajută astfel de duminică echipa de reparații a excavatorului 05, care necesită o sudură specială.
La serviciu, nu era, sâmbătă, directorul Viorel Vulpe, aflat încă în concediu de odihnă.
Boza a cerut să fie anunțat permanent de problemele din carierele motrene și a avut o discuție apoi și la EMC Motru.

Loading...

Citește și

Jandarm din Țicleni, dat dispărut la Timișoara! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în ALERTĂ!

Un tânăr de 23 de ani din Gorj este căutat de ieri în Timișoara, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.