Boza, în control inopinat, la carierele miniere din Motru! Șeful Directoratului a văzut excavatorul 05, aflat pe butuci


Sorinel Boza, șeful Directoratului CEO, și-a petrecut ziua de sâmbătă la carierele din Motru, acesta făcând o verificare neanunțată în unitățile miniere, stând de vorbă cu liderii sindicali și cu minerii. La Lupoaia, Boza a verificat drumurile de acces, transmițându-i directorului EMC Motru, Mihai Dafinoiu, că acestea nu corespund și a cerut luarea urgentă a unor măsuri. Boza a văzut cu ochii săi mașinile de pompieri care fac transportul minerilor în cariere și a promis sprijin și acest sens, salariaților unității.

Boza a văzut și cum arată un autobuz cu care sunt duși minerii de acasă la muncă și retur, a urcat alături de liderul de sindicat într-un astfel de mijloc de transport, a discut cu șoferul și chiar cu pasagerii. Șeful CEO a ascultat nemulțumirile călătorilor care s-au plâns de unele autobuze care nu corespund, fiind pentru transport școlari, având un spațiu îngust între scaune și scaunele mult mai mici, dar a văzut că acestea au probleme tehnice, având caroseria îngăurită, ruginită..
În cariera de la Lupoaia a fost dus la excavatorul 05, care era în reperații, acesta nefiind pus încă în funcțiune, și a promis că trimite specialiști aici pentru a ajuta echipa de reparații. De altfel, a doua zi, o echipă de la termo a venit la fața locului. Doi ingineri specialiști ajută astfel de duminică echipa de reparații a excavatorului 05, care necesită o sudură specială.
La serviciu, nu era, sâmbătă, directorul Viorel Vulpe, aflat încă în concediu de odihnă.
Boza a cerut să fie anunțat permanent de problemele din carierele motrene și a avut o discuție apoi și la EMC Motru.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, în BLOCAJ total, la nivel decizional! Vezi ce anume a determinat această situație la vârful companiei energetice!

Situație fără precedent la CE Oltenia, după ce Oficiul Regitrului Comerțului a amânat validarea mandatelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: