duminică , 15 decembrie 2019 - 21:24

Boza, în vizită inopinată la carierele CEO! Stocurile de cărbune, în vizor


Duminică, Sorinel Boza, șeful Directoratului CEO a fost prezent în bazinul minier Motru și Husnicioara într-o vizită inopinată. Șeful companiei a ajuns la ora 9.00 dimineața la Cariera Roșiuța, apoi a ajuns și la Cariera Lupoaia ca, în final ,să îndrepte spre Cariera Husnicioara. Acesta a vizitat stocurile de cărbune, concasarea, livrările de lignit, dar a vorbit și cu salariații găsiți la muncă, oamenii cerându-i să regleze problema programului de lucru pe luna decembrie, minerii nedorind să lucreze de Crăciun și de Anul Nou.

Schimbarea secretarilor de stat de la Ministerul Energiei și comasarea Energiei cu alte ministere sub un nou ministru a impus noi ordine de la București înspre Gorj, mai exact spre CE Oltenia. Pregătirile pentru iarnă și asigurarea stocurilor sunt o prioritate pentru noul ministru, dovadă că, în ziua sa liberă, Sorinel Boza a luat la picior carierele CEO, pentru a vedea cu ochii săi dacă există cărbune pentru iarna ce nu s-a instalat încă dar care impune măsuri drastice pentru cei din capitală, noul ministru vrea să știe dacă CEO are rezerva de cărbune necesară pentru funcționarea termocentralelor, dacă livrările se fac după program și dacă personalul insuficient acoperă cerința.
De asta, Boza a plecat în inspecție atât la Cariera Roșiuța cât și la Cariera Lupoaia, el fiind așteptat și de minerii din Husnicioara care auziseră duminică că le vine Boza în control.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: