duminică , 20 octombrie 2019 - 12:42

Brâncușiana și-a primit concurenții

brancusiana-3

brancusiana-1Simpozionul Internaţional de Arte Vizuale „Brâncuşiana” și-a deschis porțile ieri, la Târgu-Jiu. Manifestările se vor desfăşura anul acesta pe două secţiuni: Tabăra Internaţională de Sculptură, ediţia a XII-a, în perioada 3 – 24 august şi Tabăra Internaţională de Pictură „Iosif Keber”, ediţia a V-a, în perioada 10 – 24 august 2015.

La tabăra de sculptură vor participa sculptori din ţară şi din străinătate: Ion Zderciuc din Chişinău, Republica Moldova, Metin Kar şi Zekeriya Erdinç din Turcia, cadre universitare la Universitatea din Hereke, Florin Codre, Cătălin Geană şi Maxim Dumitraş din România. Curatorul taberei este sculptorul Vlad Ciobanu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Bucureşti. La tabăra de pictură, care se va desfăşura în localitatea Rânca, vor participa: Michal Lach din Polonia, prof.univ. Ivailo Mirchev, Bulgaria, Vasile Tolan, Cristian Sida, Cristian Târnovan din România şi Vasile Fuiorea, preşedintele Filialei Tg-Jiu a UAP România, care este şi curatorul taberei.

loading...
Loading...

Citește și

Expoziție de artă japoneză la Muzeul de Artă din Parcul Central

Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”din Târgu Jiu va organiza, în perioada 21 octombrie – 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: