Brokerul Hoară a dat-o-n bălării: „Mama şi-a luat teren lângă noi. Sunt amic cu dezvoltatorul din Suedia”

hoara

După ce a explicat pentru Antena 3 că cele şase vile de la Snagov ar fi ale părinţilor săi, în vârstă de 80 de ani, celebrul fost PDL-ist actual PNL-ist a declarat ieri altceva. Şi anume, că mama sa a vrut să se mute la Snagov pentru a fi mai aproape de familia lui Hoară, cumpărându-şi teren lângă vila sa.

Iniţial, acesta a spus despre părinţii săi pensionari că s-au asociat cu o firmă care dezvoltă în domeniul imobiliar în România. Ieri, Marcel Hoară a „dezvăluit” că de fapt e amic cu dezvoltatorul din Suedia şi că are o firmă de brokeraj…

„Bălării”

Unul dintre membrii marcanţi ai fostului PDL, actual PNL, Marcel Hoară şi-a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar la Snagov, având şase vile: două dintre ele începute în timpul guvernării portocalii care sunt aproape gata, iar la celelalte patru încă lucrează. Acestă situaţie a fost prezentată la Antena 3, dar ieri, Marcel Hoară a avut declaraţii confuze: „ Nu am afaceri în imobiliare …. ci o firmă de brokeraj pe zona industrială… Mama a vrut să fie mai aproape, să se mute lângă noi şi a cumpărat teren acolo. Alea… că vilele sunt ale mele, sunt pur şi simplu …. bălării. Acolo este un dezvoltator din Suedia cu care sunt amic”. Întrebat despre politică, acesta a precizat: „Sunt prim-vicepreşedinte la PNL aripa PDL… de fapt acum fuzionăm. Nu sunt prea activ politic”, a mai spus el.

Revine dintre vile

Fostul șef al Agenției de Dezvoltare în Guvernul Boc, Marcel Hoară, devenit celebru când a fost atacat cu pietre la mitingul din Piața Victoriei de către cetățenii cărora li se tăiaseră salariile, și-a găsit un loc cald la PNL. Nu la Gorj, ci aproape de centru, la PNL Ilfov, unde are un post în conducerea filialei al cărui președinte este Marin Petrache. El a fost președintele Agentiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale și a fost și director al Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. După căderea guvernului Boc, Hoară s-a mutat la Snagov şi s-a pierdut în ceaţă… mai exact, printre vile, până în aceste zile.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: