sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:09

Brokerul Hoară a dat-o-n bălării: „Mama şi-a luat teren lângă noi. Sunt amic cu dezvoltatorul din Suedia”

hoara

După ce a explicat pentru Antena 3 că cele şase vile de la Snagov ar fi ale părinţilor săi, în vârstă de 80 de ani, celebrul fost PDL-ist actual PNL-ist a declarat ieri altceva. Şi anume, că mama sa a vrut să se mute la Snagov pentru a fi mai aproape de familia lui Hoară, cumpărându-şi teren lângă vila sa.

Iniţial, acesta a spus despre părinţii săi pensionari că s-au asociat cu o firmă care dezvoltă în domeniul imobiliar în România. Ieri, Marcel Hoară a „dezvăluit” că de fapt e amic cu dezvoltatorul din Suedia şi că are o firmă de brokeraj…

„Bălării”

Unul dintre membrii marcanţi ai fostului PDL, actual PNL, Marcel Hoară şi-a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar la Snagov, având şase vile: două dintre ele începute în timpul guvernării portocalii care sunt aproape gata, iar la celelalte patru încă lucrează. Acestă situaţie a fost prezentată la Antena 3, dar ieri, Marcel Hoară a avut declaraţii confuze: „ Nu am afaceri în imobiliare …. ci o firmă de brokeraj pe zona industrială… Mama a vrut să fie mai aproape, să se mute lângă noi şi a cumpărat teren acolo. Alea… că vilele sunt ale mele, sunt pur şi simplu …. bălării. Acolo este un dezvoltator din Suedia cu care sunt amic”. Întrebat despre politică, acesta a precizat: „Sunt prim-vicepreşedinte la PNL aripa PDL… de fapt acum fuzionăm. Nu sunt prea activ politic”, a mai spus el.

Revine dintre vile

Fostul șef al Agenției de Dezvoltare în Guvernul Boc, Marcel Hoară, devenit celebru când a fost atacat cu pietre la mitingul din Piața Victoriei de către cetățenii cărora li se tăiaseră salariile, și-a găsit un loc cald la PNL. Nu la Gorj, ci aproape de centru, la PNL Ilfov, unde are un post în conducerea filialei al cărui președinte este Marin Petrache. El a fost președintele Agentiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale și a fost și director al Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. După căderea guvernului Boc, Hoară s-a mutat la Snagov şi s-a pierdut în ceaţă… mai exact, printre vile, până în aceste zile.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.