BUGETUL CEO, rectificat. LIDER: Vrem MAJORĂRI SALARIALE!


Guvernul a aprobat, miercuri, rectificarea bugetară a CE Oltenia. Cu cei 25 de milioane de lei, administrația CEO va plăti orele suplimentare lucrate de mineri și energeticieni în ultimele luni.

Gabriel Căldărușe cere administraţiei CE Oltenia să mărească salariile minerilor și energeticienilor și să se rezolve discrepanțele salariale în următoarea perioadă. Liderul SMEO speră ca, luni, să se întâlnească, la sediul CE Oltenia, comisia mixtă de negociere sindicate-administrație pentru a discuta problema salarizării. Căldărușe anunţă că SMEO va recurge proteste extreme, dacă șefii CEO nu le vor da bani în plus angajaților.”Luni, sper să se întrunească comisia de negociere, în care trebuie să abordăm în modul cel mai serios această problemă a salarizării. Trebuie neapărat să fie rezolvată situaţia actuală. Sindicatul Mine Energie Oltenia susţine în continuare că salariaţii din cadrul CEO trebuie să aibă măriri de salarii. Rămânem consecvenţi la ceea ce am spus sau, de fapt, ceea ce au hotărât colegii că dacă nu vor fi îndeplinite aceste solicitări ale salariaţilor din cadrul CEO, vom începe acţiuni de protest în Târgu-Jiu în faţa CEO. Acţiuni de protest care pot fi chiar forme extreme de proteste. Nu ne interesează să ajungem în situaţia respectivă, ne interesează ca oamenii să beneficieze de o creştere salarială, începând cu anul 2017. Nu am cerut o majorare în procent fix, dar toţi banii care există să fie împărţiţi sub formă de creşteri salariale către salariaţii din CEO, plus un fond de promovare care să regleze din discrepanţele existente la nivelul salarizării. Eu vorbesc de anul 2017, pentru anul viitor solicităm o altă creştere salarială substanţială”, a declarat Gabriel Căldăruşe.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

3 comentarii

  1. Da mai caldaruse, de banii astia se vor bucura cei din CS, Directoratul si pilele.

  2. Ca bine zici,dar tot ce vor ei fac.

  3. Oare când se mai face dreptate. D nule Caldaruse nu uita ca ai contribuit direct la adâncimea diferentelor între salarii acum doi ani când au primit clase doar cei din SMEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.