Bun UITAT în curtea unui salariat! Microbuz școlar dezafectat, parcat acasă la șoferul primăriei


Unul dintre microbuzele școlare din Bumbești-Pițic, scos din uz de instituție, se află depozitat de prea mult timp în curtea unuia dintre șoferii instituției. Reclamă asta chiar un cetățean al localității care crede că parcarea mașinii dezafectate, nu în incinta primăriei, ci acasă la subalternul primarului Michi Nioață, ar fi „o manevră” a edilului local de care nu ar fi străin nici cel care găzduiește microbuzul.

Primăria Bumbești-Pițic deține două microbuze școlare doar unul fiind în uz. Celălalt, în mod miraculos, a fost depozitat în curtea șoferului instituției, și asta nu de mult timp. Cetățenul Claudiu Golu a anunțat că bunătatea edilului Nioață, afișată pentru acest salariat, ar fi doar o manevră prin care s-ar urmări încredințarea mașinii casate tocmai acestui angajat.
„Și ce sa gândit primarul, să facă si el o faptă bună, a parcat mașina chiar la șoferul primăriei Gigi Condel. Care este manevra de a fost parcată acolo? Cu timpul se uită de ea, se scoate din inventar, și ramane a șoferului. Că doar l-a scăpat gura către un prieten și a spus că el oprește mașina și o face pentru stupi. Omul chiar a pus și în practică asta, a cărat ceva stupi cu ea, prietenii șoferului au povestit. Întrebarea este: de ce primarul nu o parchează în spatele primăriei? De ce nu o scoate la licitație să o vândă, că sunt interesați oameni să o cumpere”, s-a întrebat, marți, retoric, Golu.

Banii ar ajuta sportivele comunei

Cetățeanul este de părere că, cu banii astfel obținuți, primarul ar fi putut să premieze două sportive din comună, pentru care edilul s-ar plânge, mereu, că nu are bani.
„Cum poți lăsa un vehicol al primăriei acasă la sofer! Că poate să schimbe tot de pe el, piese, motor, cauciucuri… Trebuie să se facă și această mașină pierdută cum au fost și celelalte(aro, o mașina mică etc)? Oare când s-a citit inventarul în ședința de consiliu, primarul, viceprimarul și consilieri au trecut cu vederea această masina sau știau de ea că trebuie manevrată”, s-a mai întrebat localnicul, critic la adresa celor care, în opinia sa, ar lua acasă și primăria.

loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: