Bunoaica, ACUZAŢII la adresa FNME. Mitrescu: E PARALEL


Liderul sindical de la Cariera Lupoaia acuză că liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie ar fi făcut tabele pentru împărțirea economiei la fondul de salarii.

Nicu Bunoaica pune tunurile pe mai marii FNME după şedinţa comisiei mixte sindicate-administraţie, de marţi, unde s-a discutat despre economia la fondul de salarii. “Ca de obicei, cei de la FNME au făcut nişte tabele pe sub masă, pe care le-au plasat Directoratului. Există o economie la fondul de salarii de 2 milioane 600 de mii de lei, practic, fiecare salariat ar trebui să primească 640 de lei. FNME a făcut liste cu oamenii pentru promovări, pentru că ei au pierdut foarte mulţi membri de sindicat. De aceste tabele au aflat şi Adrian Marciuc şi Gabriel Căldăruşe. Cei din Directorat nu au negat, dar nici nu au confirmat acest lucru. Au spus doar că nu au semnat niciun tabel, dar, probabil, ştiau de el. Cei de la FNME nu au zis nimic, au stat cu capul în ghiozdan. Domnul Mitrescu a făcut pe clovnul. Nu-i înţeleg pe minerii care stau în sindicatele corupte, care nu vor să facă nimic pentru ei”, a declarat preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013.

Mitrescu: Face circ ca să atragă membri în sindicat

Constantin Mitrescu știe de ce a atacat Nicu Bunoiaca liderii FNME. Pentru că la ședința comisiei mixte sindicate-administrație i-a devoalat planul pentru care face valuri în minerit și a declanșat greva japoneză. Vicepreședintele Federației Mine Energie susține că pe liderul sindical de la Cariera Lupoaia nu-l interesează decât să atingă numărul de 200 de membri pentru a beneficia din nou de zile libere sindicale. Constantin Mitrescu neagă că FNME ar fi făcut tabele cu oameni care să beneficieze de promovări și lefuri mai mari.“ Bunoaica e paralel, aerian. Nici până acum nu a înţeles cât este economia la fondul de salarii, deşi au înţeles toţi. La şedinţă a cerut să se ia o hotărâre în Directorat pentru reducerea vârstei de pensionare de la 57 la 53 de ani. Vedeţi cât este de tâmpit? Legea Pensiilor nu o face Directoratul. L-a deranjat că eu am spus la întâlnire că mi-a relatat că face circ cu greva japoneză pentru a-și aduna 200 de membri . Îl interesează să atingă numărul de 200 de membri pentru a beneficia, din nou, de zile libere sindicale”, a precizat liderul FNME.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Lasa-l nea Costică ca ăla e prea prost pentru secolul ăsta. Nu vezi ce față de bețiv are?

  2. Nu stiu de ce i se da atât importanta acestui Bunoaica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.